Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Valalta

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zbpt
Podróżnik
Valalta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbpt » 06.03.2007 13:55

Poszukuję planu kempingu Valalta. Czy może ktoś wie, czy wskazana jest rezerwacja miejsca na kempingu na przełomie lipca i sierpnia.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.03.2007 14:19

Jeśli coś Cię to poratuje to znalazłem coś takiego
namiary
i foto satelitarne tego campingu
Obrazek

Czy trzeba rezerwować nie wiem, ale może foto posłuży za jaki taki plan :?
Pozdrav :papa:
zbpt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbpt » 06.03.2007 15:02

Dziękuję za odpowiedź, gdzie można znaleźć takie zdjęcia satelitarne, czy jest to zdjęcie mapy satelitarnej
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.03.2007 15:16

Można sobie toto stąd ściągnąć i dobrze się bawić :D. Trzeba jeszcze najpierw zainstalować na swoim kompie. Jest to darmowe.

Pozdrav :papa:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 07.03.2007 20:57

zbpt napisał(a):Poszukuję planu kempingu Valalta. Czy może ktoś wie, czy wskazana jest rezerwacja miejsca na kempingu na przełomie lipca i sierpnia.

czemu akurat Valalta

polecam Ulike i moge sluzyc planem :lol:

tez oczywiscie FKK
zbpt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbpt » 08.03.2007 16:16

Dlaczego Valalta ? Bo nigdy nie byłem w Chorwacji i jak być to największym kempingu.
Oczywiście żartuję, zamierzmy w na Istrii zakończyć 3 tygodniowy pobyt w Chorwacji, zwiedzając po drodze Plitwickie Jeziora, Split, Trogir, Dubrownik, wyspę Hvar z pobytem w Vrbovske.
Chętnie skorzystam z twojej pomocy. A może ty odpowiesz mi ma pytanie, czy np. na Ulike na przełomie lipca i sierpnia trzeba rezerwować miejsca, a jeśli tak to jak to zrobić.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 17.04.2007 14:33

zbpt napisał(a):Dlaczego Valalta ? Bo nigdy nie byłem w Chorwacji i jak być to największym kempingu.
Oczywiście żartuję, zamierzmy w na Istrii zakończyć 3 tygodniowy pobyt w Chorwacji, zwiedzając po drodze Plitwickie Jeziora, Split, Trogir, Dubrownik, wyspę Hvar z pobytem w Vrbovske.
Chętnie skorzystam z twojej pomocy. A może ty odpowiesz mi ma pytanie, czy np. na Ulike na przełomie lipca i sierpnia trzeba rezerwować miejsca, a jeśli tak to jak to zrobić.

raz tam bylismy na poczatku lipca a innym razem na samym koncu lipca. za tym 2 razem z miejscami bylo nieco gorzej ale i tak duzo. chcielismy pod jakims drzewem ale nie moglismy znalezc. moim zdaniem nie trzeba rezerwowac i nawet nie wiem jak to zrobic gdyz miejsc tam nie maja ponumerowanych tak jak np. jak kiedys na naturystycznej Monsenie.

Na Ulice nam sie bardzo widzialo gdyz bylo kulturalnie, spokojnie, czysto no i byl calkiem gleboki basenik ze slodka woda na czym zalezalo mojej Pani. jest latwy dojad, samochod stawiasz kolo namiotu wiec nie wszystko musisz nosic

Nam sie tam bardo podobalo choc wsrod Polakow nie jest camp najpopularniejszy

Powrót do Kempingi