toms012 napisał(a):Witam serdecznie forumowiczów!!!
Ja też z małżonką wybieramy się na Valalte na kilka dni i po kilku dniach przeniesiemy się na wysepkę KRK na Bunculuke. Planujemy mieszkać po za kampingiem, ale każdego dnia będziemy od śniadani do obiadokolacji na Valalcie lub Bunculuce. Wyjeżdżamy 8.06.2013 do Rovinj i po 4 -dniach przenosimy się do Basky na kolejne 3 lub 4 dni . Po przeczytaniu Waszych wpisów nie mogliśmy się zdecydować które miejsce wybrać . Są zwolennicy Bunculuki i Valalty , więc podzieliliśmy pobyt po kilka dni .
Jak czytałem poprzednie wpisy , to będzie można spotkać Naszych .
Jak w ubiegłym roku byliśmy na Lokrum FKK w okolicy Dubrownika to Polaków nie można było spotkać .
Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów był w terminie w okolicach połowy czerwca i było sporo osób czy raczej były pustki ??
Pozdrówka i do zobaczenia w czerwcu.
sunmoon51 napisał(a):Ceny bezprzewodowego dostępu do Internetu (wifi) w Valalcie:
30 min = 26,00 kuna , cca. 3,60 EUR
60 min = 36,00 kuna, cca. 5,00 EUR
3 h = 60,00 kuna , cca. 8,50 EUR
24 h = 85,00 kuna , cca. 12,00 EUR
Jest też stronka znaleziona w Google: http://www.valalta.hr/itl/wi-fi.asp
vannilla napisał(a):Witam
Wybieramy się w tym roku na Valaltę (bungalow od 24.08), mam pytanie (kilka razy ktoś już o to pytał, nigdy jednak nie było odpowiedzi): czy ktoś miał wykupioną obiadokolację i może ocenić, jak ona w rzeczywistości wygląda?
Pozdrowienia
Powrót do Naturystyczna Chorwacja