Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Valalta 2010 ...

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 15.09.2010 15:13

Nie gniewaj się Zmichale i przeczytaj uważnie swoją wypowiedź, a dowiesz się skąd taki odbiór tego co napisałeś ............ i nie mam 60 lat ...................... oczywiście rozumiem, że szukasz towarzystwa rówieśników ............. ale przeszkadzają Ci starsze osoby pływające w basenie ????? w wieku 45 lat sporo pań jest jeszcze baardzo atrakcyjnych i duużo młodsi panowie wieszają na nich łakomy wzrok :P
Czyżby pies O'Gardnera ??? :):):)
waldis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldis » 15.09.2010 20:16

zmichal napisał(a):...- no i chyba najważniejsza rzecz w takim ośrodku - subiektywne odczucia co do tzw "klimatu" miejsca i osób tam goszczących. Niestety - tutaj niemiło się zaskoczyliśmy - bywalcy ośrodka to praktycznie sami emeryci (głównie z Niemiec)...

A ja się dziwię, że Ty się dziwisz. Niemcy potrafią liczyć, a w tym wieku nie muszą odprowadzać dzieci do szkoły.
zmichal napisał(a):Proszę mnie źle nie zrozumieć, ale pływanie w basenie wśród osób w wieku mojej babci jest bynajmniej krępujące - tym bardziej, że tam w zasadzie dolna granica wieku zaczynała się od 45+ .

To pływaj w morzu. A tak ogólnie to przyznaję rację w tych sprawach bluesmanowi
zmichal napisał(a): A jak dodać do tego łakome spojrzenia na małżonkę starszych panów z sąsiednich leżaków - to jakoś odechciewa się naturyzmu...

Dlaczego? Powinieneś być dumny z żony.
zmichal napisał(a):Być może to kwestia okresu w jakim tam byliśmy (wrzesień) - nie wiem :?

Dokładnie. Jedź w pełni lata.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 16.09.2010 09:02

Ulika naszym zdaniem w tym roku w 2 polowie sierpnia jakby odmlodniala niz podczas lat wczesniejszych. Nam emeryci itd nie przeszkadzaja ale ze wzgledu na 4-letnia coreczke cieszylismy sie, ze basen byl pelen jej rowiesnikow. Bardziej przeszkadzali nam "bermudowcy" i glosne imprezy na Bunculuce gdzie jest znacznie wiecej mlodych ludzi
Poprzednia strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja