Trajgul napisał(a):Vodice, Trogir, Primosten, Rogoznica, Krka, Sibenik, Zadar, Split.
Ot jaki prostu rebus
krakusowa napisał(a):Vodice
Trogir
Primošten
Rogoznica
Krka
Šibenik
? Zadar
?
czyli
Joasia
Małgosia
Mariusz
Trajgul napisał(a):Vodice, Trogir, Primosten, Rogoznica, Krka, Sibenik, Zadar, Split.
Roxi napisał(a):Aleście do tej puszki nawrzucali!
To fakt , byliśmy z apartamentu bardzo zadowoleni.Roxi napisał(a):Apartman Wam się trafił mega, no i cena znośna. Dobrze, że się wytargowaliście
Roxi napisał(a):Ot jaki prostu rebus
maniust napisał(a):Trajgul napisał(a):Vodice, Trogir, Primosten, Rogoznica, Krka, Sibenik, Zadar, Split.
Zgadza się oprócz Splitu , tam byliśmy w 2011 r.
maniust napisał(a):... i kolejny dłuższy przystanek planuję za tunelem Sv Rok ........ale ......... tu strasznie piżdzi , ponadto zamknęli szczalnie w tym Hotelu , zresztą cały Hotel zamknięty hmmmm , to idę toytoya , ten kurka mało nie odfrunął wraz ze mną.........
Masakra jak wieje.....
walp napisał(a):Czy to drugie "S" nie oznacza Waszej bazy, czyli Srimy
piekara114 napisał(a):Czytam resztę
maniust napisał(a):walp napisał(a):Czy to drugie "S" nie oznacza Waszej bazy, czyli Srimy
Nie Srimy się nie zwiedza , tam co najwyżej można pospacerować , bo tam nic nie ma i psy dupami szczekają.
maniust napisał(a):greenrs napisał(a):Nie spodziewałem się, że tak szybko po powrocie zaczniesz nadawać
To pierwsza z kilku oczekiwanych przeze mnie relacji... i zapowiada się wyśmienicie
Ktoś kiedyś napisał , że najlepiej pisać relacje tak na świeżo po powrocie , póki jeszcze za bardzo emocje nie opadły i pamięć dobra.
W zeszłym roku odkładałem , pisać nie pisać ...... i w końcu nie napisałem , bo się nie chciało.
ruzica napisał(a):Pomysł z puszką chyba zmałpuję, chociaż mi się jakoś słabo udaje odkładać
Powrót do Nasze relacje z podróży