Ural napisał(a):Oby nie wyszedł ci Maniuś zakalec.
Mi nigdy nie wychodzi zakalec.
Cześć Stefan
Zrobiłeś bimberek na zimę ?
maniust napisał(a):dhmegi napisał(a):Zakupiłam wczoraj ciasto filo i jutro będę robić burka.
Eeee to taki burek oszukany , samemu trza zrobić ciasto.
Daj znać jak wyszedł.
maniust napisał(a):Ural napisał(a):Cześć Stefan
Zrobiłeś bimberek na zimę ?
maniust napisał(a):da......tfuuu cholera Stefan aleś się rozpisal , spać nie możesz?
Stefan w tym menu brakuje podstawowego Polskiego dania , schabowy z kapustą.
Zmrożona wódeczka jest najlepsza , ja uwielbiam jak jest zamrożona na olej.
Ps . Do jutra dziadek i babcia serwis , to cd. z opóźnieniem.
ruzica napisał(a):Dla mnie najlepszy burek był z.... grzybami Ale te są chyba dość rzadko spotykane. A z tych bardziej pospolitych to preferuję z mięskiem. Sama chyba nie odważę się burka zrobić
dhmegi napisał(a):maniust napisał(a):dhmegi napisał(a):Zakupiłam wczoraj ciasto filo i jutro będę robić burka.
Eeee to taki burek oszukany , samemu trza zrobić ciasto.
Daj znać jak wyszedł.
Wiem że trochę oszukany, ale na pierwszy raz musi być taki. Jak wyjdzie, to wtedy będę się bawić w samodzielne robienie ciasta.
Trafiłam dzisiaj w necie przepis na burka z serem, który zapowiada się bardzo ciekawie, może kiedyś się skuszę.