To do puszki tyle wchodzi
Przyłączam się do Was, bo może to jest zaraźliwe i jak z Wami pobędę, to też uzbieram na przyszłe wakacje w Cro.
agata26061 napisał(a):Nooo, szacun za taki wynik w skarbonce. Ja też tak zawsze mówię, że będę odkładac na wakacje do skarbonki, a jak przychodzi co do czego, to i tak zapominam wrzucac.... :]
To tak się zapytam, czy był jakiś system wrzucania tam tej kasy, czy to po prosu tak każdy coś dorzucił i się uzbierało? Bo np. znajomi odkładali kasę w ten sposób, że starali się za zakupy płacic pełnymi kwotami i resztę wrzucali do skarbonki, ale nie wiem ile udało im się przez rok wrzucic, więc jestem ciekawa Waszego sposobu
jolcix napisał(a):super! zostaję
dr.kokos napisał(a):Je też zostaję, czuje że będzie nieźle
amatus1 napisał(a):My też od września do czerwca ciułamy do skarbonek... a później komisyjne liczenie:).
słoma79 napisał(a):Dobry początek i niezła skarbonka na 5
ewula91 napisał(a):Puszka świetna od razu lepiej (i chyba łatwiej?) się zbiera mając takie "widoki" No i zawartość też mieliście niezłą!
maslinka napisał(a):Ani w Vodicach, ani w Srimie nie byłam, więc chętnie popatrzę.
Ładna sumka się Wam uzbierała w skarbonce
valdemar napisał(a):Tak przy okazji się zapytam, dlaczego nie zdecydowaliście się na nocleg? Jazda z Gdańska to jednak spory, wyczerpujący kawał drogi, nie lepiej na drugi dzień na świeżo dojechać na miejsce?
labusm napisał(a):Siadam wspominać
dhmegi napisał(a):To do puszki tyle wchodzi
Przyłączam się do Was, bo może to jest zaraźliwe i jak z Wami pobędę, to też uzbieram na przyszłe wakacje w Cro.
agata26061 napisał(a):więc jestem ciekawa Waszego sposobu
Z napisał(a):Maniust miałem nadzieję że zdążę napisać,poznałem że to Vodice po pierwszym zdjęciu,choć to już nie Vodice a wczesna Srima,na pierwszym zdjęciu jak się przyjrzeć to po prawej stronie widać knajpę której nie polecam(dostałem tam najgorszą podeszwę zwaną pljeskavicą ),tak mi się wydaje że jest to zaraz przed portem(tam już jest droga jednokierunkowa).
Powrót do Nasze relacje z podróży