ajdadi napisał(a):Sam wchodziłeś ...
piekara114 napisał(a):Ja idę z Tobą. W T. byłam 2 razy, ale ani na wieżę ani do środka Katedry nie weszłam.....
Sara76 napisał(a):A ja weszłam na wieżę i to dwa razy, ale za drugim razem trochę wymiękłam i metalowe schódki sobie podarowałam - trochę ze strachu, a trochę ze zmęczenia bo upał był straszliwy.
ruzica napisał(a):I ja sobie wieżę chętnie przypomnę. Byłam na niej 12 lat temu i chyba wejście/zejście wtedy było dla mnie trochę straszne
krakuscity napisał(a):Ciekaw jestem "bracie" czy tam wlazłeś na górę , mnie zabrakło kilka metalowych schodków bo mimo, że nic nie piłem nogi miałem jakieś takieś miękkie , nie za bardzo chciały głowy słuchać.
te kiero napisał(a):no to Maniek, trza mi wrócić do Trogiru, bo nie wiedziałem , że na wieżę można, a widoki takie lubię
dhmegi napisał(a):Fajnie było przypomnieć sobie Trogir. Bardzo lubię to miejsce i mam nadzieję tam kiedyś zawitać ponownie.
amatus1 napisał(a):uwielbiamy Trogir!kurcze jak mało ludzi a twoich zdjęciach!
maciekvw napisał(a):W Chorwacji mozna mieć 0,5 promila, więc jedno piwo, szczególnie do posiłku ne ma problema. Szczególnie przy takich gabarytach - mam podobne!
wiolek_lp napisał(a):Swietna relacja i super opisy ! Śledzę dalej z ciekawością
Powrót do Nasze relacje z podróży