Ooo nasz ukochany Hvar więc nie może nas tu zabraknąć...
fajnie, że w zimne wieczory dajecie nam szansę poczytać i powspominać...
w oczekiwaniu na kolejny wyjazd... oczywiście na Hvar
Pozdrawiamy
mariusz_77 napisał(a):Ooo nasz ukochany Hvar więc nie może nas tu zabraknąć...
fajnie, że w zimne wieczory dajecie nam szansę poczytać i powspominać...
w oczekiwaniu na kolejny wyjazd... oczywiście na Hvar
Pozdrawiamy
Zosia i Piotrek napisał(a):...bardzo się cieszymy, że nasza relacja została tak ciepło przyjęta. Mieliśmy pewne obawy czy po takim wysypie hvarskich relacji będzie chciał jeszcze ktoś naszą poczytać. Najwyraźniej nie tylko nas urzekł Hvar by jeszcze choćby raz tam wrócić.
Pozdawiamy
Zosia i Piotrek napisał(a):Oto nasz apartament:
m@rek napisał(a):Witam sąsiadów
Z przyjemnością poczytam i powspominam, ciekaw jestem Waszych wrażeń z Hvaru i ID.Zosia i Piotrek napisał(a):Oto nasz apartament:
Poprawcie jeśli się mylę, do Waszego apartamentu wchodzi się schodami do góry
Ciekawe kto jeszcze z forumowiczów w tym samym czasie stacjonował w ID
Pozdrawiam
m@rek
mariusz_77 napisał(a):
Hvarskich relacji nigdy nie za wiele ... a kto raz tam zawita na pewno wróci...
kiedyś sobie założyłem, że trzeba zwiedzać świat i szkoda czasu na wracanie w te same miejsca ... przez 10 lat to się udawało do czasu dojechania na Hvar ... jest to jedyne miejsce za którym na prawdę, szczerze tęskniliśmy i do którego wracamy... no może jeszcze Korsyka mogłaby się równać...
więc piszcie i wstawiajcie jak najwięcej zdjęć
Pozdrawiam
Zosia i Piotrek napisał(a):Nie mylisz się..po schodach do góry w prawo i do końca - drzwi na wprost. Jeśli trafiliśmy na ten sam termin, mamy nadzieję, że nie byliśmy uciążliwymi sąsiadami
Pozdrawiamy!
m@rek napisał(a):termin ten sam, wejście do Waszego apartamentu widziałem z "mojego" tarasu
jakoś utkwił mi w pamięci "osobnik" z dziećmi obładowany rożnej maści pływadłami ... łączyłem się w cierpieniu
w drodze na plażę często mijaliśmy Wasz samochód ale jakoś nie mogliśmy na siebie trafić
Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra Wam i pozostałym czytelnikom
Zosia i Piotrek napisał(a): słynną i polecaną zatokę…. Zatokę Lucisca.
Zosia i Piotrek napisał(a):Myślimy, że nikt nam nie będzie miał nam za złe, że ten odcinek relacji przedstawimy w myśl zasady: „minimum słów, maksimum treści” Czyli zdjęcia powiedzą Wam wszystko.
Zosia i Piotrek napisał(a):Deszcz padał intensywnie przez ok. 15-20minut, ale pobliskie skałki pozwoliły nam na bezpieczne (czytajcie suche) schronienie.
Lednice napisał(a):Widzę, że juniorowi się bardzo podoba
Nie narzekał czasami
te kiero napisał(a):trochu jednak zaskok , choć niebo jak widać na fotach nie było przejrzyste
Powrót do Nasze relacje z podróży