Joasialw napisał(a):Chorwacja jest BAAARDZO droga.
AndyB napisał(a):Śmieszą mnie niektórzy pisząc - ja tam jadę i nie patrzę na ceny. A co..
A potem podają ceny z Lidla
Podawajcie po prostu ceny i darujcie sobie komentarze o "dziadach".
Każdy ma swój rozum i sam zdecyduje czy wziąć coś z sobą czy nie.
Semedi napisał(a):AndyB napisał(a):Podawajcie po prostu ceny i darujcie sobie komentarze o "dziadach".
Komentarz o dziadach jest jak najbardziej trafny. Polacy nie potrafią odpoczywać, ciągle tylko kasa, kasa, kasa, drogo, narzekanie, ciągle źle. A brać coś z sobą to oczywiście mogę i wziąłem - wódkę, bo rakij nie lubię.
Jacek S napisał(a):Semedi napisał(a):AndyB napisał(a):Podawajcie po prostu ceny i darujcie sobie komentarze o "dziadach".
Komentarz o dziadach jest jak najbardziej trafny. Polacy nie potrafią odpoczywać, ciągle tylko kasa, kasa, kasa, drogo, narzekanie, ciągle źle. A brać coś z sobą to oczywiście mogę i wziąłem - wódkę, bo rakij nie lubię.
Zgadzam się w 100% z kolegą AndyB.
Komentarz o dziadach nie jest mz trafny bo każdy zasługuje na trochę egzotyki - nawet Ci, którzy zarabiają poniżej średniej krajowej...
I na koniec taka dygresja - jestem na etapie szukania wycieczki zorganizowanej przez jakieś biuro podróży. Zbieram/szukam/czytam różne oferty a poźniej czytam opinie w necie o konkretnych biurach.
Polecam samemu sprawdzić kilka wpisów/opinii (pierwszych z brzegu).
Bardzo pouczająca (i dająca kluczową odpowiedź) lektura.
Haweł napisał(a):Spotyka mnie kolega,razem kiedys do technikum chodzilismy,widzi,ze jestem opalony,pyta gdzie byles,ze sie tak opaliles,ja mu na to,ze w Chorwacji,pada odpowiedz kolegi,ale tam jest drogo...pytam byles kiedys w Chorwacji...odpowiada,ze...nie...ale slyszal,ze drogo...bez komentarza...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne