FUX napisał(a):Na terminalu pewnie było ok.
i wyglądało tak 120.00
Może za dużo było %, a może nie....
Mogło być jak piszesz zapomniał przecinka
golibroda napisał(a):Dawaj zdjęcie knajpy i kelnera
pawciu747 napisał(a):Witam i przestrzegam!, W dniu dzisiejszym skorzystałem z oferty gastronomicznej restauracji Marina w Tucepi, o tutaj: https://www.google.pl/maps/search/resta ... 312!8i6656
Przy zamawianiu, kelner, biegły angielski wszystko Ok, przy płaceniu kartą, czytnik odrzucił moja kartę, jednocześnie z banku przyszedł SMS , że transakcja nie może być zrealizowana, bo brak środków. Za 4 zupki, duża mineralna, i mała mineralna, powinienem zapłacić 120 KUN, a na czytniku kelner wbił UWAGA !!! 12000 KUN, i widząc że w portfelu mam więcej kart koniecznie domagał się drugiej karty, jak mu pokazałem rachunek który sam przyniósł 120 KUn, to nagle przestał rozumieć po angielsku. Zaczęła się porządna awantura dopiero , groźba z mojej strony wezwania policji, uspokoiła sytuację i łaskawie przyjął gotówką 120 KUN. Drodzy rodacy uważajcie!. Jestem miłośnikiem HR , zawsze płacę kartą i pierwszy raz spotkałem takiego małego hoojka kelnera, który tak chciał sobie dorobić. Podejrzewam, że ten numer już ćwiczył nie raz bo robił wszystko bez mrugnięcia okiem. Pozdrawiam z Tucepi. W każdym narodzie znajdzie się jakaś wsza!
bluesman napisał(a):FUX napisał(a):Na terminalu pewnie było ok.
i wyglądało tak 120.00
Może za dużo było %, a może nie....
Jesteś pewny ? Bardzo dowcipne ... Fux Ty wiesz wszystko
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne