Witam
mam pytanie, byc może głupie ale nie znam tej okolicy a będę 6.07 tamtędy jechał.
Jeśli jest remont obwodnicy to czy nie można pojechać po prostu przez centrum Trzynieca?
qwerty1999 napisał(a):Witam
mam pytanie, byc może głupie ale nie znam tej okolicy a będę 6.07 tamtędy jechał.
Jeśli jest remont obwodnicy to czy nie można pojechać po prostu przez centrum Trzynieca?
qwerty1999 napisał(a):Witam
Lednice napisał(a):A czemu nie pojechałeś objazdem przez Oldrzychowice
Marsallah napisał(a):
W tamtą stronę (do Chorwacji) jechałem, był dobrze oznakowany. Niestety, od południa objazd nie jest dobrze oznakowany - lub też coś przeoczyłem, do tego wysiadł mi gps i nie chciałem ryzykować błądzenia w ulewnym deszczu.
Lednice napisał(a):Marsallah napisał(a):
W tamtą stronę (do Chorwacji) jechałem, był dobrze oznakowany. Niestety, od południa objazd nie jest dobrze oznakowany - lub też coś przeoczyłem, do tego wysiadł mi gps i nie chciałem ryzykować błądzenia w ulewnym deszczu.
To jest tak, że jak stałeś na światłach w Bystrzycy na 11 i czekałeś na zielone, to trzeba było dokładnie w tym miejscu skręcić w lewo,
tam ZACZYNA SIĘ objazd
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi