p007 napisał(a):Jechałem 2.07 do Orebica , faktycznie w Neum kolejka dostawczych , policja kierowała osobowe bokiem na przejścia , faktycznie na granicy skanują paszporty , przejechałem granicę w 2 minuty .
Byłem 3.07 na Divnej i na trasie nie widziałem żadnych ciężarówek .
p007 napisał(a):Jechałem 2.07 do Orebica , faktycznie w Neum kolejka dostawczych , policja kierowała osobowe bokiem na przejścia , faktycznie na granicy skanują paszporty , przejechałem granicę w 2 minuty .
piekara114 napisał(a):Napiszcie może do czerkor68 - w sobotę jedzie do Mlini przez Klek to może potem napisze jak przejście w Neum
Trzymajcie się, przecież to są wakacje, trzeba wyluzować
piekara114 napisał(a):a wojan już jest w Mlini i pisze tu że jest ok
pirat2619 napisał(a):czyli jednak paszporty są potrzebne? nie wystarczy sam dowód osobisty?
michalek_101 napisał(a):Szanowni Państwo w sobotę rano wróciliśmy z Peljesacza na granicy z Bośnią byliśmy rano w piątek owszem była mała kolejka w stronę Peljesacza ale głównie samochody powyżej 3,5 tony ,jeśli chodzi o przejazd z Peljesacza to wszystko na bieżąco nawet dowodów nie sprawdzali
A my jechaliśmy na DOWÓD OSOBISTY I ŻADNYCH PROBLEMÓW NIE BYŁO !!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi