Sylwetka&Gienuś napisał(a):Będziemy na półwyspie od 13 lipca, damy znać jaka sytuacja na przejściu
Jak na razie jesteście pierwsi Będziemy czekać na informacje.
termondar napisał(a):viltob08 napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Będziemy na półwyspie od 13 lipca, damy znać jaka sytuacja na przejściu
Jak na razie jesteście pierwsi Będziemy czekać na informacje.
Trzymamy kciuki, dacie radę
ynka napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Będziemy na półwyspie od 13 lipca, damy znać jaka sytuacja na przejściu
Sylwetko, wy jedziecie do Borka, prawda?
Sylwetka&Gienuś napisał(a):ynka napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Będziemy na półwyspie od 13 lipca, damy znać jaka sytuacja na przejściu
Sylwetko, wy jedziecie do Borka, prawda?
Niestety nie Tak wyszło, że będziemy w tym roku w Pernie. ale do "naszego" kochanego Borka na pewno pojedziemy nie może być inaczej
Aldonka napisał(a):Słuchajcie, nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile zasłyszanej plotki. Wczoraj opisywałam znajomym dojazd do Kuparii, dzisiaj dostałam od nich wiadomość, że nie pojadą tam, bo ponoć Bośnia nie przepuszcza Polaków, że coś się tam porobiło.
I tyle.
Jak mówię, tylko takie informacje mam. Nic więcej
Aldonka napisał(a):Słuchajcie, nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile zasłyszanej plotki. Wczoraj opisywałam znajomym dojazd do Kuparii, dzisiaj dostałam od nich wiadomość, że nie pojadą tam, bo ponoć Bośnia nie przepuszcza Polaków, że coś się tam porobiło.
I tyle.
Jak mówię, tylko takie informacje mam. Nic więcej
Aldonka napisał(a):Tak sobie myślę, że to nie może być całkowicie zgodne z prawdą, że coś usłyszeli może i nie do końca dobrze ktoś coś przekazał. Przecież to jest tak mało prawdopodobne, że aż niemożliwe.
Zrozumiałabym wzmożone kontrole, trzepanie w całości samochodów itp, ale nie to, że nie wpuszczają Polaków. Bo co? Bo Polak? A Niemca wpuszczą? Coś mi tu nie gra. Ja bym się tym nie przejmowała.
Aldonka napisał(a):Tak sobie myślę, że to nie może być całkowicie zgodne z prawdą, że coś usłyszeli może i nie do końca dobrze ktoś coś przekazał. Przecież to jest tak mało prawdopodobne, że aż niemożliwe.
Zrozumiałabym wzmożone kontrole, trzepanie w całości samochodów itp, ale nie to, że nie wpuszczają Polaków. Bo co? Bo Polak? A Niemca wpuszczą? Coś mi tu nie gra. Ja bym się tym nie przejmowała.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi