Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

UWAGA - namioty drozeja

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KOBIAL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOBIAL » 12.05.2009 21:13

Witam moi drodzy a co sądzicie o poniższym namiocie - Campus Calgary 3
http://www.campus.com.pl/strona.php?p=60&_sec=product&_pID=7934
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2009 21:22

KOBIAL napisał(a):Witam moi drodzy a co sądzicie o poniższym namiocie - Campus Calgary 3

Wzrostem nie grzeszę :wink: ale nawet jak dla mnie za niski :cry:

Na jedną, dwie noce ok, ale na pobyt stacjonarny takiego bym nie kupował.
KOBIAL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOBIAL » 12.05.2009 22:23

Janusz Bajcer napisał(a):
KOBIAL napisał(a):Witam moi drodzy a co sądzicie o poniższym namiocie - Campus Calgary 3

Wzrostem nie grzeszę :wink: ale nawet jak dla mnie za niski :cry:

Na jedną, dwie noce ok, ale na pobyt stacjonarny takiego bym nie kupował.

Poprostu nie chce wydać zbyt dużo, może coś Janusz polecisz :P żartuje trzeba bedzie coś znaleźć ciekawgo :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2009 22:53

Polecałem na drugiej stronie tego tematu :lol:
KOBIAL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOBIAL » 12.05.2009 22:58

Janusz Bajcer napisał(a):Polecałem na drugiej stronie tego tematu :lol:

Zgadzam się Janusz jest ciekawy jednakże mój proponowany jest o całe 225zl tańszy a to już można pare dni posiedzieć więcej, jednakże czasem jak to się mówi warto doinwestować wezmę pod uwagę :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2009 23:04

KOBIAL napisał(a): jednakże czasem jak to się mówi warto doinwestować wezmę pod uwagę :)

Jeśli planujesz w kolejne lata pobyt na wakacjach pod namiotem, warto kupić wygodniejszy :lol:
KOBIAL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOBIAL » 13.05.2009 00:09

Jakieś 7lat temu byłem jako młody chłopak za cieżko zapracowane pieniądze na pierwszym wyjeździe w Chorwacji i jak to było oczywiście był namiocik jakaś dwójeczka, która mogła mieć góra z 1m wysokości, rok temu udało mi się odwiedzić KRK ale byłem w miłym apartamencie.
W tym roku mam ochotę coś pozwiedzać ale jakoś czas mi nie ujał witalności ;) więc mam zamiar wykoczyć na wyjazd jak za dawnych czasów i właśnie kompletuje rzeczy :) Tak więc jakiś tam budżet się organizuje i namiocik obowiązek :) cały czas się łamie czy tylko potem nie będe narzekał, że nie udało mi się jeszcze czegoś zwiedzić bo okroiłem budżet przez zakup jakby to powiedzieć prze wypaśnego namiota ;) tak więc będe dalej kombinował "jak koń pod górkę" aby coś fajnego i zarazem taniego zroganizować :) Oczywiście dziekuję za dobre rady cromaniaków :)
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 13.05.2009 07:15

Jeżeli masz zamiar namiotować także w przyszlości, z rodzinką to lepiej kupić namiot wygodniejszy. Ten campus jest bardzo zgrabny ale jak to już Janusz zauważył jest za niski i przez to nie wygodny. Jeżeli teraz brak Ci kasy na inny to może w tym roku pożycz. Jak Ci się nie spodoba powrót do campingowania to bez żalu wrócisz w przyszlości na kwatery.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.05.2009 08:09

ja w koncu dokonalem zakupu takiego campusika

http://www.allegro.pl/item633481450_nam ... rzeda.html

przywiozlem go sobie chyba w marcu z Krakowa zaplaciwszy 499 zeta :wink:

jeszcze go testowo nie rozkladalem ale mysle ze w najblizszy weekend bedzie trzeba sprawdzic jak to wyglada. mam 186cm i zalezalo na wysokosci. chcielismy takze dla 3 letniej coreczki osobna sypialnie gdyz ma swoj pokoj i zawsze spi sama :D
hexapus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hexapus » 13.05.2009 13:23

piotrulex napisał(a):ja w koncu dokonalem zakupu takiego campusika

http://www.allegro.pl/item633481450_nam ... rzeda.html

przywiozlem go sobie chyba w marcu z Krakowa zaplaciwszy 499 zeta :wink:

jeszcze go testowo nie rozkladalem ale mysle ze w najblizszy weekend bedzie trzeba sprawdzic jak to wyglada. mam 186cm i zalezalo na wysokosci. chcielismy takze dla 3 letniej coreczki osobna sypialnie gdyz ma swoj pokoj i zawsze spi sama :D

piotrulex.
Ja by miał obawy co do spania 3 letniego dziecka w oddzielnej komorze.
może się zdarzyć ze sie obudzi w nocy... no i wiesz ty śpisz a ono wędruje po camingu samo w nocy.... dla mnie nie do pomyślenia.Zakładając :wink: że tak może się zdarzyć.
Dlatego sam mam 3 osobowy namiot :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.05.2009 13:27

może się zdarzyć ze sie obudzi w nocy... no i wiesz ty śpisz a ono wędruje po camingu samo w nocy.... dla mnie nie do pomyślenia

jeśli sięgnie do zamka zamkniętego u góry :wink:
gorzej, jak się po prostu przestraszy - ale najwyżej wtedy skończy się laba z
zawsze spi sama
K.
Ostatnio edytowano 13.05.2009 13:49 przez Krystof, łącznie edytowano 1 raz
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.05.2009 13:28

hexapus napisał(a):
piotrulex.
może się zdarzyć ze sie obudzi w nocy... no i wiesz ty śpisz a ono wędruje po camingu samo w nocy.... dla mnie nie do pomyślenia
Zakładając :wink: że tak może się zdarzyć.

dzieki za opinie i zaprezentowanie obaw jednak:
- dziecko zasypia w ciagu 2-3 minnut od polozenia glowy na poduszce a rano jak wstaje do zlobka do jej dobudzic nie mozna :wink:
- jak sie wnocy obudzi i cos jest nie tak to zawsze wola mame lub tate (czyli mnie)
- my spimy spokojnie aczkolwiek jak sie wielokrotnie okazalo bardzo czujnie (zwlaszcza od kiedy zostalismy rodzicami)
- tez o tym pomyslelismy i do zamka bedzie podlaczone cos na zasadzie dzwoneczkow czy moze nawet cos elektronicznego :wink:

Dziekuje :P
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 13.05.2009 14:12

Krystof świetny ten namiot,szkoda tylko,że nie ma trochę mniejszych :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.05.2009 14:57

Krystof napisał(a):

.. najwyżej wtedy skończy się laba z
zawsze spi sama
K.

wlasnie dlatego oddzielne 2 sypialnie aby nie przyzwyczajac do wspolnego spania :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.05.2009 15:07

Krystof świetny ten namiot,szkoda tylko,że nie ma trochę mniejszych
no niestety, jak już, to dużo mniejsze :cry: ... ale z drugiej strony - miejsca nigdy nie za wiele - w jednej sypialni możesz zrobić garderobę :wink:

wlasnie dlatego oddzielne 2 sypialnie aby nie przyzwyczajac do wspolnego spania

cwane ... ciekawe, co my zrobimy, skoro od kilku miesięcy mamy co noc dwoje gości w łóżku - systematycznie przychodzi i synek i córka ... ahhh, wiem jednak, że za parę lat będę do tego tęsknił, więc ich nie przeganiam :wink:
gorzej, że sypialnia w namiocie ma 1,40 szerokości i to pod sporym skosem - chyba będziemy wszyscy w przedsionku spali :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

UWAGA - namioty drozeja - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone