Janusz Bajcer napisał(a):Leszku - spoko Twoje vozilo to I kategoria (tylko)
macmar napisał(a):macmar napisał(a):A ja mam takie pytanko.
Na jaką kwotę mam się przygotować?
Będę jechać trasą: Graz -> Maribor (oczywiście pomijając płatne odcinki, przez Ptuj) -> Zagrzeb -> Split, i teraz nie wiem jeszcze którym zjazdem będę zjeżdżał - jadę do Omis - Duce, to pewnie i tak będę musiał zjechać na Split i się przebić przez centrum Splitu i dalej starą drogą na Dubrovnik, co o tym myślicie?
Ile mam przygotować na Chorwackie autostrady i ile razy będę płacił (wydaje mi się że 2razy, ale mogę się mylić)
MorskiPas to może i mi pomożesz? plizzz
wkleiłem mój wcześniejszy post na który nikt nie odpowiedział...
Janusz Bajcer napisał(a):Odcinek Macelj/Trakoscan - Zapresic wg nowego cennika - 39 kun
MorskiPas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Odcinek Macelj/Trakoscan - Zapresic wg nowego cennika - 39 kun
No popatrz. Na www.hac.hr za odcinek Trakošćan - Zaprešić nadal stoi 35 gryzoni. Nie nadążają aktualizować
Crokuski napisał(a):Odpisałem, że od tej chwili, jeśli nasi będą wracać i donosić, że dalej ich kroją, to skarga pojedzie do wszelkich instytucji w Europie. A upierdliwy to ja potrafię być...
Więc jeśli ktokolwiek, cokolwiek, gdziekolwiek, to dajcie znać od razu !
hepik napisał(a):To tam w tych budkach tacy dżentelmeni w garniturach ,kapeluszach z dyplomatką na kolanach,siedzą ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi