Slick napisał(a):Witam
bede jechal autostrada do samego konca (Ravca).
Czy w Ravcy sa tez bramki CARDS ONLY ?
W Ravcy mozesz na zwykłej bramce płacić kartą (nawet płaską VISA) - podajesz kasjerowi i dostajesz do ręki potwierdzenie.
Kris napisał(a):Slick napisał(a):Witam
bede jechal autostrada do samego konca (Ravca).
Czy w Ravcy sa tez bramki CARDS ONLY ?
W Ravcy mozesz na zwykłej bramce płacić kartą (nawet płaską VISA) - podajesz kasjerowi i dostajesz do ręki potwierdzenie.
No to Was rąbnął na 10 kun.consett0805 napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia ile jest do zapłaty za odcinek z starego przejścia Letenye do pierwszej bramki ale wyraźnie usłyszałem 36 kun(może się mylę) dostał 50 i oddał 4 życząc udanego wypoczynku mała wymiana zdań gdzie jedziemy i dalej w drogę. Pytam się żony ile reszty mówi że 4 kuna ja że 36 miało być pytam się czy ma paragon NIE DOSTALIŚMY. Pytanie czy nas okradł nie wiem bo nie wiem ile naprawdę kosztuje ten odcinek? Może źle zrozumiałem ale czytając te wypowiedzi o czymś to świadczy.
To jest stary numer dajesz kasę - szlaban do góry a ty odruchowo rura a reszta zostaje , no chyba że miałeś odliczone.edo napisał(a):wczoraj na bramkach w Zagrzebiu kierowca przede mną zapłacił za przejazd, szlaban się otworzył a ten pojechał, jak ruszał to gość z budki chciał wydać mu reszte, ale ten juz tego nie widział... taki skutek roztargnienia.
miro napisał(a):No to Was rąbnął na 10 kun.consett0805 napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia ile jest do zapłaty za odcinek z starego przejścia Letenye do pierwszej bramki ale wyraźnie usłyszałem 36 kun(może się mylę) dostał 50 i oddał 4 życząc udanego wypoczynku mała wymiana zdań gdzie jedziemy i dalej w drogę. Pytam się żony ile reszty mówi że 4 kuna ja że 36 miało być pytam się czy ma paragon NIE DOSTALIŚMY. Pytanie czy nas okradł nie wiem bo nie wiem ile naprawdę kosztuje ten odcinek? Może źle zrozumiałem ale czytając te wypowiedzi o czymś to świadczy.
Ten odcinek kosztuje właśnie 36 kun.