Następny wątek....
Dlaczego kroją za granicą?
Janusz Bajcer napisał(a):tabasa napisał(a):być może dlatego, że nie jest obcokrajowcem...AndyB napisał(a):Jeżdżę bardzo dużo po całej Polsce, korzystam z autostrad i nigdy mnie nie usiłowano okraść.
Być może dlatego, że Polsce autostrad jak kot napłakał
aro_40 napisał(a):a ja 2 dni temu wróciłem z 2tygodniowego pobytu w CRO (chyba 5 już z kolei) i nikt nie próbował mnie nawet oszukać
co, ja trędowaty jakiś jestem ?????
krakuscity napisał(a):aro_40 napisał(a):a ja 2 dni temu wróciłem z 2tygodniowego pobytu w CRO (chyba 5 już z kolei) i nikt nie próbował mnie nawet oszukać
co, ja trędowaty jakiś jestem ?????
Może Cię oszukali ale o tym nie wiesz i to było genialne posunięcie z ich strony.
MarioL napisał(a):W jednej z restauracji z tego co pamiętam w Biogradzie po zwróceniu uwagi pani przyniosła drugi rachunek na którym również widniały dania których nie zamawialiśmy ale nam wpierała że dzieci właśnie te dania zjadły. Przyznała że źle zrozumiała zamówienie i dała większą porcję dla dzieci niz zamawialiśmy i za zjedzone mamy zapłacić. BEZCZELNOŚĆ i CHAMSTWO
Skończyło się Policją bo nie mieliśmy zamiaru płacić za coś czego nie zamawialiśmy -zwłaszcza że w menu nie było napisane ile sztuk "nugetsów ma być w daniu- normalne oszustwo
Tak samo w knajpce w Splicie, gdzie zamówiliśmy 1kg kalmara, dali nam dużo i nie zjedliśmy, gdy przyszło do płacenia okazało się że było go prawie 2kg. Oszustwo i naciąganie. Rozumiem że może być 10% więcej ale nie 100%!!!
Tak więc w tym zakresie tym ludziom nie ufam.
kaszubskiexpress napisał(a):Zatrzymaliśmy się kiedyś w jakiejś małej mieścinie na riwierze, wszedłem do sklepu, ale niczego nie kupiłem.
Nie mogę sobie teraz poradzić z tym nieznośnym uczuciem.
Oszukaliby, czy też nie.
kaszubskiexpress napisał(a):Weldon jedyny wstręt jaki mam, to wstręt do wstrętu do alkoholu.......
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko