Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Uwaga Na Kemping Adriatic KoŁo Orebica

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.07.2008 12:13

Zgoda Rysio, zdjęcie pokazuje godzinę wykonania, ale nie słychać co Igor mówi :wink: :lol:
A może tylko po wcześniejszych imprezach w wykonaniu wesołej i głośnej ekipy o godz.22.32 przypomina punkt regulaminu o obowiązku ciszy nocnej :?:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.07.2008 18:48

Janusz Bajcer napisał(a):Zgoda Rysio, zdjęcie pokazuje godzinę wykonania, ale nie słychać co Igor mówi :wink: :lol:

Jakiś powód by twierdzić że Szablasty mówi nieprawdę :?: :lol:

Janusz Bajcer napisał(a):A może ...

Może to ja sobie wiesz gdzie włożę :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.07.2008 20:16

Rysio napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Zgoda Rysio, zdjęcie pokazuje godzinę wykonania, ale nie słychać co Igor mówi :wink: :lol:

Jakiś powód by twierdzić że Szablasty mówi nieprawdę :?: :lol:

Winny prawie nigdy nie przyznaje się do winy :wink: :lol:

Analizuję wypowiedzi Szablastego i Biedronki, dopytuję o kilka spraw, ale albo nie odpowiadają, albo odpowiedzi są wymijające.

A ponieważ wiem jakie są zwyczaje na kempingach - trudno mi uwierzyć, aby za jedną głośniejszą imprezę na kempingu i to godz. 22.32 ktoś kogoś wyrzucał z kempingu.

Po prostu tam musiało wcześniej dojść do kilku sytuacji podbramkowych ... i wybuchło :cry:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.07.2008 21:32

Janusz Bajcer napisał(a):Winny prawie nigdy nie przyznaje się do winy :wink: :lol:

Ale pozostaje niewinnym do czasu udowodnienia winy. Więc zgodnie z zasadą in dubio pro reo, Szablasty, Na biedronkę a nawet Igor nie zostaną zlinczowani , co nie zmienia faktu, że kemping nie należy do polecanych, ale to w innym temacie :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.07.2008 23:34

Rysio napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Winny prawie nigdy nie przyznaje się do winy :wink: :lol:

Ale pozostaje niewinnym do czasu udowodnienia winy. Więc zgodnie z zasadą in dubio pro reo, Szablasty, Na biedronkę a nawet Igor nie zostaną zlinczowani , co nie zmienia faktu, że kemping nie należy do polecanych, ale to w innym temacie :wink:

Nikt nikogo nie linczuje , tylko dyskutuje co wolno na kempingu, a czego nie.
Aby jednoznacznie stwierdzić kto winny, trzeba by znać stanowisko Igora no i bezstronnych świadków , ale oto będzie trudno.
Dlatego też przy zdaniu "winny nigdy nie przyznaje się do winy" dałem emotkę (:wink:)
caja2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) caja2 » 22.07.2008 09:56

Uważam się za bezstronnego świadka, na kempie była cisz, nikt nie imprezował- małe dzieci dały by wszystkim popalić gdyby nie powzwolono im spac- facet ni z gruszki ni z pietryszki obraził ekipę Szablastego. W przeciwieństwie do Ciebie, byłem , widziałem i słyszałem. Bez urazy ale twoje przeczucia i przekonanie w tym wypadku są chybione. Szablasty podzielił się swiom doświadczeniem z wakacji, radzę Ci abyś niczego nie zakładał i w końcu przyją to do wiadomości. Co z tym zrobisz to Twoja sprawa. pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.07.2008 10:09

Jeśli faktycznie było cicho , to IGNOR dla IGORA :evil:

Ale jakoś w to "ni z gruszki, ni z pietruszki" nie mogę uwierzyć :roll:
dolot77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dolot77 » 22.07.2008 15:16

Potwierdzam opinię "Szablastego", kemping wygląda bardzo atrakcyjnie w internecie i w rzeczywistości ale atmosfera na nim panująca pozostawia wiele do życzenia (właściciel jest delikatnie powiedziawszy niemiły). Basen śmierdzi chlorem na kilometr.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.07.2008 15:56

Rysio napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Na wszystkich szanujących się kempingach cisza nocna obowiązuje od 23 do 7 i tam gdzie byłem , była przestrzegana przez obecnych na kempingu i nie była potrzebna interwencja służ porządkowych.

Januszu, przypomnę fakt o którym już wspomniałem. Jeśli zdjęcie Igora zostało wykonane w momencie jego interwencji, to exif jasno wskazuje na godzinę 22.32 :!: Więc nie domawiajmy 24 czy 1 w nocy, bo tego na razie się nie doczytałem :wink:

Widzę, że dochodzenie trwa. Żandarm Janusz sporządza notatki służbowe i prowadzi rozmowy ostrzegawczo-profilaktyczne, a Oficer Dochodzeniowo-Śledczy Rysio zbiera i analizuje opracowane przez Żandarma materiały operacyjne. Sądzę, że do końca lipca wyjąsni się czy w stosunku do obywatela Szablastego wyciągnąć wnioski dyscyplinarne czy przedstawić poważniejszy zarzut do Prokuratora Admina.

Ja proponuję ukarać Szablastego 2 letnim zakazem podróżowania po Campingach Chorwacji i sąsiadujących z nią państw.

P.S. Chyba koledzy Moderatorzy i Opiekunowie Działu nie obraziliście się na mnie :D.
monia11
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia11 » 22.07.2008 16:56

hmm, tak jak szablasty i na biedronkę napisał było. Większość z nas miała małe dzieci, więc zależało nam by wieczorami, gdy spały głośno nie było. gdy dzieci poszły spać mogliśmy w spokojnie sobie posiedzieć ( nistety, nie wolno nam było) I NIKT Z NAS NIE SIEDZIAŁ DO 1 czy 2-giej w nocy bo po tak upalnym dniu nikomu by nawet się nie chciało. Jednak o godz 22,23 a może nawet 24 w wakacje nie muszę siedzieć ukryta w namiocie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.07.2008 17:10

darek1 napisał(a):Chyba koledzy Moderatorzy i Opiekunowie Działu nie obraziliście się na mnie :D.

Ja nie - myślę, że pozostali też nie :lol:

Ps. Przywykłem Darku! to Twojego poczucia humoru :wink: :papa:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 22.07.2008 17:24

darek1 napisał(a):
Widzę, że dochodzenie trwa. Żandarm Janusz sporządza notatki służbowe i prowadzi rozmowy ostrzegawczo-profilaktyczne, a Oficer Dochodzeniowo-Śledczy Rysio zbiera i analizuje opracowane przez Żandarma materiały operacyjne. Sądzę, że do końca lipca wyjąsni się czy w stosunku do obywatela Szablastego wyciągnąć wnioski dyscyplinarne czy przedstawić poważniejszy zarzut do Prokuratora Admina.

bez wizji lokalnej się nie obejdzie.... czas komisję powołać i na miejsce jechać... oj chłopaki, chłopaki :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 22.07.2008 17:41

darek1 napisał(a):P.S. Chyba koledzy Moderatorzy i Opiekunowie Działu nie obraziliście się na mnie :D.

Ja też nie, i tym razem nawet Ci posta nie wytnę :wink:
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 22.07.2008 23:11

Teraz każdy kto ma ochotę opisać swoje negatywne przygody w Chorwacji i chce uniknąć procesu poszlakowego na forum powinien:
-zebrać dużą ilość świadków z całego świata
-nakręcić filmy
-zrobić zdjęcia z wydrukowaną godziną
-do zdjęć nagrać treść rozmów
-załatwić opinię z policji
-mieć w pogotowiu dobrego adwokata
Czy czegoś jeszcze brakuje?
Niestety te wszystkie atuty nie gwarantują wygrania procesu.

A tak poważnie pomimo że niektóre komentarze Szablastego uważam za kontrowersyjne to generalnie mu wierzę.
Pozdrawiam wszystkie "strony".
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.07.2008 10:57

monia11 napisał(a):hmm, tak jak szablasty i na biedronkę napisał było. Większość z nas miała małe dzieci, więc zależało nam by wieczorami, gdy spały głośno nie było. gdy dzieci poszły spać mogliśmy w spokojnie sobie posiedzieć ( nistety, nie wolno nam było) I NIKT Z NAS NIE SIEDZIAŁ DO 1 czy 2-giej w nocy bo po tak upalnym dniu nikomu by nawet się nie chciało. Jednak o godz 22,23 a może nawet 24 w wakacje nie muszę siedzieć ukryta w namiocie.

No cóż, nie każdy jest tak rozrywkowy na campingu jak koleżanka Monia 11. Jedni lubią spokój, a drudzy jak Monia11 muzyka, taniec, wino i śpiew. Pozdrawiam serdecznie Koleżankę Monię 11.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Uwaga Na Kemping Adriatic KoŁo Orebica - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies