Zgoda Rysio, zdjęcie pokazuje godzinę wykonania, ale nie słychać co Igor mówi
A może tylko po wcześniejszych imprezach w wykonaniu wesołej i głośnej ekipy o godz.22.32 przypomina punkt regulaminu o obowiązku ciszy nocnej
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zgoda Rysio, zdjęcie pokazuje godzinę wykonania, ale nie słychać co Igor mówi
Jakiś powód by twierdzić że Szablasty mówi nieprawdę
Janusz Bajcer napisał(a):Winny prawie nigdy nie przyznaje się do winy
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Winny prawie nigdy nie przyznaje się do winy
Ale pozostaje niewinnym do czasu udowodnienia winy. Więc zgodnie z zasadą in dubio pro reo, Szablasty, Na biedronkę a nawet Igor nie zostaną zlinczowani , co nie zmienia faktu, że kemping nie należy do polecanych, ale to w innym temacie
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na wszystkich szanujących się kempingach cisza nocna obowiązuje od 23 do 7 i tam gdzie byłem , była przestrzegana przez obecnych na kempingu i nie była potrzebna interwencja służ porządkowych.
Januszu, przypomnę fakt o którym już wspomniałem. Jeśli zdjęcie Igora zostało wykonane w momencie jego interwencji, to exif jasno wskazuje na godzinę 22.32 Więc nie domawiajmy 24 czy 1 w nocy, bo tego na razie się nie doczytałem
darek1 napisał(a):Chyba koledzy Moderatorzy i Opiekunowie Działu nie obraziliście się na mnie .
darek1 napisał(a):
Widzę, że dochodzenie trwa. Żandarm Janusz sporządza notatki służbowe i prowadzi rozmowy ostrzegawczo-profilaktyczne, a Oficer Dochodzeniowo-Śledczy Rysio zbiera i analizuje opracowane przez Żandarma materiały operacyjne. Sądzę, że do końca lipca wyjąsni się czy w stosunku do obywatela Szablastego wyciągnąć wnioski dyscyplinarne czy przedstawić poważniejszy zarzut do Prokuratora Admina.
monia11 napisał(a):hmm, tak jak szablasty i na biedronkę napisał było. Większość z nas miała małe dzieci, więc zależało nam by wieczorami, gdy spały głośno nie było. gdy dzieci poszły spać mogliśmy w spokojnie sobie posiedzieć ( nistety, nie wolno nam było) I NIKT Z NAS NIE SIEDZIAŁ DO 1 czy 2-giej w nocy bo po tak upalnym dniu nikomu by nawet się nie chciało. Jednak o godz 22,23 a może nawet 24 w wakacje nie muszę siedzieć ukryta w namiocie.