Witam.
Interesuje mnie wyspa Pag na przyszłoroczne wakacje, jeśli ma ktoś namiary na niedrogie apartamenty dla 2-3 osób to proszę o podzielenie się ;
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bahama napisał(a):encomp napisał(a):No i prawda wyszła na jaw ???
encomp napisał(a):Oczywiście wakacje 2011 były bardzo udane. Znowu u Ante i Toncicy. Lipiec 2012, powtórka z rozrywki, znowu apartament Smokwa u Antego. Zaprzyjaźniliśmy się i powiem Wam, ze jak w tym roku witał mnie ze łzami w oczach, zaprosił na rakiję z paskim serkiem na zagrychę to mi się też jakoś spociły oczy. Nie to co powitanie przez gospodarza we Władysławowie, który zamiast odpowiedzieć dzien doby pyta od razu: na ile??? Byliśmy w Chorwacji 4razy u Ante i za rok też jedziemy. Nasi znajomi, którzy tam byli z nami tez są zachwyceni. A były z nami juz 3rodziny. Polecam wszystkim Pag. Ja się zakochałem w tym miejscu, polecam plaze Bosana i sv Maria. Woda w zatoce jest zawsze bardzo ciepła, cieplejsza niż otwarty Adriatyk. Fajne miejsce na wędkowanie. Łapaliśmy z synem uszate i oficery - tak te rybki nazywa nasz Ante.
encomp napisał(a):Oczywiście wakacje 2011 były bardzo udane. Znowu u Ante i Toncicy. Lipiec 2012, powtórka z rozrywki, znowu apartament Smokwa u Antego. Zaprzyjaźniliśmy się i powiem Wam, ze jak w tym roku witał mnie ze łzami w oczach, zaprosił na rakiję z paskim serkiem na zagrychę to mi się też jakoś spociły oczy. Nie to co powitanie przez gospodarza we Władysławowie, który zamiast odpowiedzieć dzien doby pyta od razu: na ile??? Byliśmy w Chorwacji 4razy u Ante i za rok też jedziemy. Nasi znajomi, którzy tam byli z nami tez są zachwyceni. A były z nami juz 3rodziny. Polecam wszystkim Pag. Ja się zakochałem w tym miejscu, polecam plaze Bosana i sv Maria. Woda w zatoce jest zawsze bardzo ciepła, cieplejsza niż otwarty Adriatyk. Fajne miejsce na wędkowanie. Łapaliśmy z synem uszate i oficery - tak te rybki nazywa nasz Ante.
encomp napisał(a):http://www.apartmentspag.com/
Bezpośredni link do apartamentów Toncica.
Jadę tam 8 raz w tym roku Polecam to miejsce.
encomp napisał(a):No jasne, ile można... Polecam też Kemala Murtica w Seget Vranica, Niko Kostanjica w Drveniku i paru innych. Zjechałem już Chorwację wzdłuż i w poprzek ale w tym roku vyły Włochy i 9 raz Pag u Antego Nie zachwalam już apartamentów, bo to rzecz względna. Pag i plaża Sv Marija to moje miejsce i lubię tam jeździć, mega miejsce na nury, tak to wygląda zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje