krakusowa napisał(a):Po obejrzeniu Waszych zdjęć, nabrałam wielkiej ochoty, by ponownie wrócić do Sandomierza
Ochota się "zmaterializowała" i..... właśnie jesteśmy w Sandomierzu
krakusowa napisał(a):.... właśnie jesteśmy w Sandomierzu
krakusowa napisał(a):krakusowa napisał(a):Po obejrzeniu Waszych zdjęć, nabrałam wielkiej ochoty, by ponownie wrócić do Sandomierza
A to Mrooczki już nie w Italiimarze_na napisał(a):krakusowa napisał(a):.... właśnie jesteśmy w Sandomierzu
Fajowo . Bardzo miło wspominam
My jutro też uderzamy na wschód .
Celem numer jeden jest wprawdzie niedzielny mecz żużlowy , ale na pewno uda się obejrzeć coś więcej niż tylko tarnowski rynek, który uwielbiam .
Planu jeszcze nie ma, powstanie pewnie rano przy śniadaniu albo w ogóle po drodze .
piotrf napisał(a):Tarnów na wschodzie . . . , dla mnie to zachód
piotrf napisał(a):Wczoraj temperatura przekroczyła 30 stopni . . .
mysza73 napisał(a):A to Mrooczki już nie w Italii
marze_na napisał(a):piotrf napisał(a):Wczoraj temperatura przekroczyła 30 stopni . . .
Mam nadzieję, że będzie słonecznie . Właśnie wymyśliłam sobie szlak architektury drewnianej i przypinam pinezki do mapy. Dołożę jeszcze ze dwa zamki dla urozmaicenia .
piotrf napisał(a):Dodaj jeszcze Arboretum w Bolestraszycach - wszystko tam kwitnie
. . . daleko , ale warto gdy masz ochotę i "trochę" czasu
marze_na napisał(a):I Przemyśl po drodze . Niestety nie tym razem, ale będę miała w pamięci .
marze_na napisał(a):krakusowa napisał(a):.... właśnie jesteśmy w Sandomierzu
Fajowo . Bardzo miło wspominam
marze_na napisał(a):My jutro też uderzamy na wschód .
Celem numer jeden jest wprawdzie niedzielny mecz żużlowy , ale na pewno uda się obejrzeć coś więcej niż tylko tarnowski rynek, który uwielbiam .
Planu jeszcze nie ma, powstanie pewnie rano przy śniadaniu albo w ogóle po drodze .
piekara114 napisał(a):krakusowa napisał(a):
Sąsiadko, a ja myślałam, że w Cro siedzicie
piotrf napisał(a):ale jesienią będzie święto derenia i wielka impreza ( w ubiegłym roku była świetna ) - zapraszam
krakusowa napisał(a):W moim krwioobiegu płynie pół tarnowskiej krwi mój tato urodził się w Tarnowie