O, podeszliście na drugą stronę zalewu by popatrzeć na ruinę w Krupem, fajnie się prezentuje
I sgraffitowe elewacje widzę się spodobały...
Lublin zdecydowanie ma swój specyficzny i chyba niepowtarzalny klimat Starego Miasta...
piekara114 napisał(a):Lublin to moje drugie miasto, miasto moich wakacyjnych pobytów u Dziadków... I tak bardzo się przez ten czas zmienił, że aż nie do uwierzenia....
kulka53 napisał(a):O, podeszliście na drugą stronę zalewu by popatrzeć na ruinę w Krupem, fajnie się prezentuje
kulka53 napisał(a):Lublin zdecydowanie ma swój specyficzny i chyba niepowtarzalny klimat Starego Miasta...
marze_na napisał(a): Mówi się też, że to jeden z najciekawszych zabytków sztuki średniowiecznej w Europie
marze_na napisał(a):21monika napisał(a):"Ściana Wschodnia " Polski jest bardziej w "ruinie" co nie znaczy mniej ciekawa.
Nie chciałabym generalizować, ale odniosłam zupełnie inne wrażenie! Zadbane wioski i miasteczka, dobra infrastruktura drogowa. Wydaje mi się, że wiele miejsc na Dolnym Śląsku prezentuje się zdecydowanie gorzej i pilniej wymaga doinwestowania niż "ściana wschodnia".
piekara114 napisał(a):Ciekawi mnie czy czarcią łapę oglądaliście?
dangol napisał(a):marze_na napisał(a): Mówi się też, że to jeden z najciekawszych zabytków sztuki średniowiecznej w Europie
Chociaż nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, to jestem skłonna przyznać rację takiej opinii .
21monika napisał(a):I zapowiada się że za jakiś czas ruszymy Waszymi śladami z małymi modyfikacjami.
altezza napisał(a):Freski przecudne!
Nefer napisał(a):Jest na co patrzeć i czym się zachwycać
garbowski napisał(a):no i miło popatrzeć