Ładna fotka, congratulations!
pytanko: jak to się robi żeby umieścić fotkę w poście bo też bym coś opublikował??? Kto podpowie, bo u nas w Krakowie to czeski film...
krystek napisał(a):[quote="Piotr Lutynski. Cena 10euro w sezonie brzmi (jakby to powiedziec by Cie nie urazic- powiem jak to odbieram- mysle ze mnie dobrze zrozumiesz ) niewiarygodnie - bo gdy wynajmowalem w okolicach plitvic pokoj to cena zaczynala sie od 45Euro ... i nie chcieli slyszec o mniejszej niz 35 - i na tym stanęło.
krystek napisał(a):[quote="Piotr Lutynski. Cena 10euro w sezonie brzmi (jakby to powiedziec by Cie nie urazic- powiem jak to odbieram- mysle ze mnie dobrze zrozumiesz ) niewiarygodnie - bo gdy wynajmowalem w okolicach plitvic pokoj to cena zaczynala sie od 45Euro ... i nie chcieli slyszec o mniejszej niz 35 - i na tym stanęło.
krystek napisał(a):No qrde,bez urazy,może ja nie umiem liczyć,ale 45 euro za 5 osób= 9 euro/os. lub 70 euro za 8 osób=8,75 za osobę - wszystko bez wyżywienia.Btw płacić po 5 euro za śniadanie to zwykła rozpusta .A co do cen w tym roku, w kontekście Hiszpanii,to nie będę tak kategoryczny w swoich przewidywaniach .W ubr. roku też coś wybuchało, i to nad morzem . Niestety , ale prawda jest taka , że HR jest atrakcją (m.in. cenową) dla uboższych Włochów , Niemców i Austriaków.Ci z kasą obierają inne kierunki.
Piotr Lutynski napisał(a):Ale..... ... widzisz Ty liczysz na osobe.... ja gdybym mial liczna rodzine to jenostkowo wyszloby taniej... ale mam piękna zone i rownie piękna córeczke wiec wychodzi tyle ile wychodzi
Piotr
krystek napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Ale..... ... widzisz Ty liczysz na osobe.... ja gdybym mial liczna rodzine to jenostkowo wyszloby taniej... ale mam piękna zone i rownie piękna córeczke wiec wychodzi tyle ile wychodzi
Piotr
No, a co to za różnica , że liczę na osobę . Dałem Ci tylko przykład , że można znaleźć relatywnie tańsze noclegi , a jak dobrze poszukasz , to i nawet dla 3 osób . BTW , rodzinkę mam tylko o sztukę większą , aniżeli Twoja , ale moje pociechy są już w tym wieku , że nie chą jeździć "ze starymi."W konsekwencji wynajmuję na miejscu pokój dla 2 osób , a te w przeliczeniu są najdroższe (nie biorę pod uwagę apart.)
PZDR
krystek napisał(a):No,właśnie starałem się pokazać, że jeżeli cena za osobę jest niższa , to suma też będzie niższa i wcale nie trzeba mieć licznej rodziny.Prosty przykład: płaciłeś za nocleg 45 euro za 3 osoby=15 euro za osobę .
A można znaleźć np. pokój z dostępem do łazienki i kuchni ergo zapłacić trochę taniej-na pewno znajdziesz po 10-12 euro za os.I tylko tyle miałem na myśli.
krystek napisał(a):Niby tak,ale ile byś płacił bez śniadania ?