Franz napisał(a):W takim razie zamieszczę jeszcze jakąś porcję.
Franz napisał(a):A w ogóle to jest mi miło ponownie Cię gościć...
Ural napisał(a):To Ty Franz na Hawajach też byłeś
agata26061 napisał(a):Ja tak sobie tutaj zaglądam od czasu do czasu, jak i w inne relacje. Nie wszystkie oczywiście jeszcze nadrobiłam, więc i nic się nie udzielałam, ale w wolnym czasie sobie podczytuję
Mikeee napisał(a):przywaliłeś z grubej rury
PIĘKNIE
elfik99 napisał(a):Ojej...... brak słów!!!!!!!!!!
korbaczik napisał(a):No Franz... REWELACJA!
elfik99 napisał(a):A to pierwsze i ostatnie zdjęcie to ze szczytów gór są zrobione???
Ural napisał(a):To Ty Franz na Hawajach też byłeś
agata26061 napisał(a):A gdzie On nie był???? Chyba już na całym świecie...
Franz napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja tak sobie tutaj zaglądam od czasu do czasu, jak i w inne relacje. Nie wszystkie oczywiście jeszcze nadrobiłam, więc i nic się nie udzielałam, ale w wolnym czasie sobie podczytuję
O czas zawsze najtrudniej.
agata26061 napisał(a):A gdzie On nie był???? Chyba już na całym świecie...
agata26061 napisał(a):latem cały czas z dzieciakami na świeżym powietrzu raczej staram się być
agata26061 napisał(a):Nie spotkałam nigdy osoby w życiu realnym, która zwiedziła tyle wspaniałych miejsc. Dobrze, że chociaż w wirtualnym mogę
Franz napisał(a):agata26061 napisał(a):latem cały czas z dzieciakami na świeżym powietrzu raczej staram się być
I to jest bardzo słuszne podejście.agata26061 napisał(a):Nie spotkałam nigdy osoby w życiu realnym, która zwiedziła tyle wspaniałych miejsc. Dobrze, że chociaż w wirtualnym mogę
Był czas, że miałem ochotę na dalekie wyprawy. Teraz wypady nawet w bliską naturę wyżej sobie cenię od egzotycznych wyjazdów.
Pozdrawiam,
Wojtek