Franz napisał(a):W większości z nich oprócz fotek znajdziesz również coś do poczytania.
Aktualnie jestem przy tej z Francji, więc tam troszkę dłużej mi zejdzie, ale to dobrze, bo te zimowy wieczory dłużą się i dłużą...
Franz napisał(a):W większości z nich oprócz fotek znajdziesz również coś do poczytania.
agata26061 napisał(a):Aktualnie jestem przy tej z Francji, więc tam troszkę dłużej mi zejdzie, ale to dobrze, bo te zimowy wieczory dłużą się i dłużą...
maslinka napisał(a):Pojawiła się mapka, mam nadzieję, że zacznie się relacja
maslinka napisał(a):Wojtku, delikatnie motywuję
gosiunia102 napisał(a):Nie wiem czy mogę,mam nadzieję że autor relacji się nie obrazi, ale widzę że jest kilka osób zainteresowanych USA , w zeszłym roku robiłyśmy z córkami tę trasę po zachodnim wybrzeżu USA http://workandtravelusaa.blogspot.com/2 ... rzezu.html . Myślę że dużo przydatnych informacji:)
AniaSK napisał(a):W przyszłym miesiącu planujemy pętlę: Bay Area - Sequoia - Death Valley - Mono Lake - Lassen Volcanic Park - Bay Area.
Ural napisał(a):Franz Ty wszędzie byłeś . No może z wyjątkiem Antarktydy i Rosji.
Ural napisał(a):Gdzie teraz się wybierasz
Franz napisał(a):Ural napisał(a):Gdzie teraz się wybierasz
Właśnie wróciłem z miejsc, gdzie ścierały się płyty tektoniczne różnych kontynentów.
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):Właśnie wróciłem z miejsc, gdzie ścierały się płyty tektoniczne różnych kontynentów.
miałeś okazję poczuć to ścieranie
Aktywne sejsmicznie tereny . . . wyspy
piotrf napisał(a):W takim razie czekam na relację i piękne zdjęcia