tecza1210 napisał(a): Uwierz mi ze jak poczujesz te kamyczki czy też żwirek nie zatesknisz za piachem.
Miejmy nadzieję, że będzie tak jak mówisz

Mikromir, masz racje. Mogłam poszukać

I tak, zgadzam się. Nie pouczasz

Dzięki wielkie i pozdrawiam!

tecza1210 napisał(a): Uwierz mi ze jak poczujesz te kamyczki czy też żwirek nie zatesknisz za piachem.
madzialakus napisał(a):tecza1210 napisał(a): Uwierz mi ze jak poczujesz te kamyczki czy też żwirek nie zatesknisz za piachem.
Miejmy nadzieję, że będzie tak jak mówisz![]()
Rachel napisał(a):Nie będę oryginalny i też wplątam się w tą dyskusję.
Jedziemy z żoną i 2 dzieciaków na początku lipca w rejon Omiš - interesuje nas Stanici lub coś równie fajnego i spokojnego.
Czy macie może jakieś sugestie ew. pobytu w Stanici? Myślę, że jest to dobra baza wypadowa, chyba, że macie coś lepszego - wraz z adresem kwater. Jeśli tak to proszę o podpowiedzi np. na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
Ania1323 napisał(a):Witam na forum pierwszy raz.
W ubiegłym roku zdecydowaliśmy się na Bułgarię, ze zwiedzaniem Rumunii - ciekawa przygoda. Ale w tym roku musimy wrócić na Chorwację!!!
oni333 napisał(a):Witamy.
mamy pytanie może nam ktoś powiedzieć coś o miejscowości Vela Luka wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji i padło na Korcule miasto Vela Luka w terminie 17.09-24.09 z góry dziękujemy za informacje.