Mikromir bardzo serdecznie dziękuję. Mamy o czym myśleć a czas goni i na pewno będziemy wcześniej rezerwować. Jak coś postanowimy to na pewno poinformuję.
Pozdrawiam G
Greg3136 napisał(a):Cześć,
Żona i ja wybieramy się w tym roku do Chorwacji ale najprawdopodobniej pojedziemy tylko we dwójkę. Czy możecie miejsce na około 10-cio dniowy pobyt - chcemy poplażować, ale też chcielibyśmy przy okazji zobaczyć jakieś zabytki lub inne atrakcje przyrodniczo - historyczne. Poza tym, dobrze byłoby żeby w miasteczku/mieście można było wyjść gdzieś, a nie tylko siedzieć na kwaterze.
W poprzednich latach nocowaliśmy w Zadarze i Ninie.
Bocian napisał(a):lechocz napisał(a):
Jednym słowem. Co kto lubi.
Jeden tylko warunek, że to będzie u Dario
Greg3136 napisał(a):Cześć,
Żona i ja wybieramy się w tym roku do Chorwacji ale najprawdopodobniej pojedziemy tylko we dwójkę. Czy możecie miejsce na około 10-cio dniowy pobyt - chcemy poplażować, ale też chcielibyśmy przy okazji zobaczyć jakieś zabytki lub inne atrakcje przyrodniczo - historyczne. Poza tym, dobrze byłoby żeby w miasteczku/mieście można było wyjść gdzieś, a nie tylko siedzieć na kwaterze.
maryjusz71 napisał(a):Greg3136 napisał(a):Cześć,
Proponuję miejscowość Podgora. Jak dla mnie lepsza od Makarskiej.