napisał(a) Andrzej40 » 15.05.2013 20:41
W zeszłym roku po przeczytaniu kilku relacji z forum zrobiłem sobie listę kempingów w których warto się zatrzymać.
Jechałem tylko ze swoim młodszym 14 letnim synem więc ryzyko ,, wtopy " nie było związane z komentarzem żoneczki.Typowo męskie grono nastawione na przygodę ..
.Byliśmy na campie ,, Boban "... zalety, blisko morza , spokój , fajne towarzystwo.Dalej pojechaliśmy jak wszyscy Cro na camp ,, Pod Maslinom "...stosunkowo 30 % tańszy niż pozostałe , internet..fajna obsługa , miejsce wypadowe do Dubrownika,zejście do plaży nie dla małych dzieci
,następnym campem był Lupis
http://www.peljesac-lupis.com/en/avtokamp/.Osobiście choć wiem że ma swoich zwolenników na forum..mnie nie przypadł do gustu..
kemping-na-peljesac-u-t36762-15.htmlZa to po drugiej stronie półwyspu ,, zakochaliśmy się " w Camping VRILA - Trpanj .Do tej pory mam tapetę na kompie w pracy wspaniałego widoku z plaży pod palmami.W tym roku w tym samym składzie jedziemy przez Budapeszt do Czarnogóry..camp Grab / Dumitor...jeep safari / ,camp ,, Olivia "....Boka Kotorska / czy ktoś może polecić jakiś camping ? /..koniecznie na 2 dni VRILA..i zobaczymy jak z czasem
.