dangol napisał(a):Trochę euraków zostawiliśmy w tawernie, ale to przecież była ostatnia kolacja na Peloponezie...
A tak miło się z Wami podróżowało.....
Iwona75 napisał(a):dangol napisał(a):Trochę euraków zostawiliśmy w tawernie, ale to przecież była ostatnia kolacja na Peloponezie...
A tak miło się z Wami podróżowało.....
dangol napisał(a):Musisz jednak przyznać, że ta relacja jakoś wyjątkowo szybko mi idzie .
Darkos napisał(a):W międzyczasie przeczytałem Kulków do końca i i i i i
kulka53 napisał(a):Mam nadzieję, że skoro dotrwałeś, to było warto i może również u nas znalazłeś coś, co będziesz mógł wykorzystać w czasie swojej podróży
Pozdrawiam
Darkos napisał(a):Iwona75 napisał(a): A tak miło się z Wami podróżowało.....
Tak. To prawda. Ale jeszcze nie koniec.
Darkos napisał(a): Wasze [Wrocławskie] wzorce podróżowania będę promował w naszej ekipie.
Zobaczymy jak to wyjdzie.
Darkos napisał(a): Ale ja na ten rok skupiam się na Peloponezie i Lefkadzie [25 dni z podróżą].
(…) Dlatego Wasze dwie Wrocławskie relacje są dla mnie dużą inspiracją.
dangol napisał(a):
A ja liczę na „lefkadzkie” inspiracje, bo zapewne (przed Cykladami ) właśnie ten kierunek obierzemy przy kolejnej greckiej podróży.
Tak więc, zwracaj uwagę na miejsca, w których moglibyśmy ustawić naszą „sypialnię” i daj mi o nich znać po powrocie. Jakieś lokalizacje mam już „zanotowane” z relacji Kulek, ale chętnie skorzystam z innych podpowiedzi ... Bo jeśli będzie Lefkada, to na niej caluśki tydzień, więc noclegowe miejscówki trzeba będzie zmieniać, aby nudnonie było .
dangol napisał(a):Dalsza część czwartku
dangol napisał(a):Ateny postanowiliśmy ominąć całkiem z daleka, wybierając starą drogę do Teb .....
Za Tebami znów „dopadliśmy” autostradę
dangol napisał(a):Kurorty bezpośrednio pod Olimpem odpuściliśmy
kulka53 napisał(a):To tak tylko, jakbyście chcieli w przyszłości na jakąś tawernianą ucztę przyoszczędzić
kulka53 napisał(a): okolice Kalivia Varikou są naprawdę niezłe by spędzić tam noc podczas podróży