ddaannggooll
prawie 3 doby. słownie trzy doby bez odcinka.
tego nie da się znieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
longtom napisał(a): Sądząc no numerach rejestracyjnych to Złombol jest polskim wynalazkiem
kulka53 napisał(a): Zdaje się, że wymogiem uczestnictwa jest posiadanie pojazdu produkcji komunistycznej
Lidia K napisał(a): Sporo ludzi było ? Nam przeleciało kilka wycieczek - 2 na pewno były z Polski.
Darkos napisał(a): tego nie da się znieść
mariusz-w napisał(a): Masakra!
dangol napisał(a):No dobrze... Skoro już się trochę ochłodziliśmy , można wrócić do upałów .
Lidia K napisał(a):Grzesiek łopata dach odśnieżał czy usuwał zwalone drzewo?
Lidia K napisał(a): no i te frytki......
Tak chyba Grecy wyobrażają sobie żarcie przeciętnego turysty przybywającego do nich z zachodniej Europy.......
Ciekawe w jakiej kolejności je spożyliście
mysza73 napisał(a): ale najważniejsza jest dla mnie osobista, czysta łazienka .
mysza73 napisał(a):dangol napisał(a):Generalnie jednak, ten pierwszy powiew zimy nawet podobał mi się .
A mi wcale
mysza73 napisał(a):Muszę Ci Danusiu powiedzieć, że podziwiam Was za sposób spędzania wakacji (tak samo zresztą jak Wojtka, czy Kulki ) .
Ja jakoś specjalnie wygodnicka nie jestem ,
apartman nie musi mieć żadnych luksusów,
na plażę mogę sie przejść kawałek, może być z górki, może być pod górkę (choć fajnie jest, jak jest blisko ),
ale najważniejsza jest dla mnie osobista, czysta łazienka (mąż to nawet twierdzi, że jestem pod tym względem zdrowo szurnięta ).