Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Uniwersalne obuwie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kondzio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kondzio » 02.06.2008 11:03

wyglądają jak te z tamtego roku więc powinny wytrzymać.
katala
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) katala » 03.06.2008 09:58

Ja też już kupiłam :) Wygladają bardzo podobnie do butów mojego młodszego dziecięcia, za które zapłaciłam trzy razy tyle. Mam nadzieję, że wytrzymają te 12 dni.
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 03.06.2008 13:36

jadrankika napisał(a):Na butach do pływania ,to ja się nie znam ( nie używam ),ale mogę polecić buty do chodzenia w upalne dni . - Po prostu - JAPONKI . Warunek jest jeden - nie mogą być zupełnie płaskie . Podeszwa musi być min 1cm. A dla nas kobitek są też modele z lekkim obcasem.

Zresztą wśród mieszkańców basenu Mediterana taki but jest najbardziej popularny - w upale najlepiej się sprawdza .Wzięcie mają te modele klasyczne-z cienkimi paseczkami( tak żeby stopa opalona była na maxa).

Trzy lata temu "odkryłam " firmę GRENDHA (brazylijskie). Solidnie zrobione -nie rozczłapują się . Mozna je kupić i w HR i w PL (ok 50-70 zł).

SVIMA POZDRAV :)

:lol: :lol: popieram. Ja mam japonki firmy GRENDHA od około 5 sezonów wakacyjnych. Wyglądają nadal świetnie....:) Nie przesadzam :lol:
Jeanette
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeanette » 03.06.2008 13:45

kondzio napisał(a):jeśli to te same co w tamtym roku,wytrzymają

wyglądają tak samo, ale inna firma, kupiłam latoroślom, bo noga rośnie...., my mamy z zeszłego roku, też z biedronki :)
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 04.06.2008 20:48

Obrazek
Obrazek
Obrazek

zakupiliśmy w biedronce, wyglądają naprawdę porządnie jak na 10pln
mają zaj.... system chłodzący , jak sie w nich idzie to stopa jest wentylowana, mięciutka podeszwa

w sobotę jadę do Byłgarii to sprawdze jak działają i dam znać
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 04.06.2008 21:45

Te szaro-czarne były najfajniejsze, a niestety nie było mojego rozmiaru ;( wziąłem te z oczojebnymi wykończeniami :D Atakujemy chorwackie plaże w biedronkowych cichobiegach!

Obrazek

PS. Pawle pobrudziłeś sie na nodze :P

Pozdrav :papa:
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.06.2008 06:01

Inde napisał(a):wziąłem te z oczojebnymi wykończeniami

no to przynajmniej nie zgubisz sie w nocy ;)
chapajew
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chapajew » 05.06.2008 07:51

Nie wiem czemu te szere ja mialem wybór i bardziej podobały mi się te z zielonym, wogóle to wykupilismy chyba pol biedronki bo jedziemy w 10 osób :)
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.06.2008 08:23

dla miłośników wycieczek z namiotem w przyszłym tygodniu w biedronce będą namioty 2-osobowe szybko rozkładalne i składalne za 70pln

widziałem w Pradze kupę ludzi z tymi namiotami naprawdę ekstra sprawa, leciutkie i rozkładają się w minutę, mam nadzieję że będą w miare o przystępnej jakości bo biore jeden taki jako drugi namiot np. żeby wyskoczyć z pod Masliny na jedną noc do Orebiku i nie składać dużego namiotu
katala
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) katala » 05.06.2008 11:27

Ale Wam zazdroszczę. Ja ze swoją nogą załapałam sie tylko na wersję różową :? Niebieską sprzątnął mi sprzed nosa własny syn. Teraz tylko muszę przekonać siebie, że ten różowy wcale nie jest taki różowy jak mi się wydaje :)
asiakc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakc » 05.06.2008 11:39

makosm napisał(a):Te są trochę droższe od opisanych wcześniej- kosztują 69 zł ale wydają sie znacznie bardziej komfortowe

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Factory Wrocław sklep Campusa 29 zł
chapajew
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chapajew » 05.06.2008 13:55

Do wody lepsze te z biedronki w tych z kampusa ciężko się pływa, a tych z biedronki nie trzeba bedzie ściągać z nogi przez cały pobyt :)
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.06.2008 18:16

chapajew napisał(a): a tych z biedronki nie trzeba bedzie ściągać z nogi przez cały pobyt :)

:lol: :lol: :lol:
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 05.06.2008 20:39

dzisiaj zakupiłam w DECATHLONIE buty do pływania. Trochę przepłaciłam pewnie, bo 45 zł (speedo), ale są naprawę porządne i wygodne, a to dla mnie najważniejsze, bo ja nawet od klapek mam odciski :)

polecam :lol:
Zielono mi
Autostopowicz
Drvenik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielono mi » 08.06.2008 09:14

Jadę pierwszy raz do Chorwacji. Czy muszę brać ze sobą obuwie do pływania ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Uniwersalne obuwie - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone