Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Uniwersalne obuwie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.03.2008 22:27

Paweł i Kasia napisał(a):
Robisek napisał(a):W tym roku też czekamy, aż pokażą się w Biedronce :)

zwrócę uwagę, a bywamy w biedronce

Ooooo tak w Biedronce są najtańsze.
Dlaczego najtańsze, ano dlatego że wykorzystuje się tanią siłę roboczą.
N towar to też nie jest z lepszej półki. Nie mniej jednak gratuluję udanych zakupów. Jak tanio to sam sie wybiore, a przy okazji sprawdzę czy rzeczywiście pracownicy są poddawani mobingowi bo może lekko ściemniają. Powodzenia
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.03.2008 08:41

darek1 napisał(a):Ooooo tak w Biedronce są najtańsze.
Dlaczego najtańsze, ano dlatego że wykorzystuje się tanią siłę roboczą.
N towar to też nie jest z lepszej półki. Nie mniej jednak gratuluję udanych zakupów. Jak tanio to sam sie wybiore, a przy okazji sprawdzę czy rzeczywiście pracownicy są poddawani mobingowi bo może lekko ściemniają. Powodzenia

Śmiem sądzić że wielkie korporacje typu Nike czy Adidas wykorzystują jeszcze tańszą siłę roboczą a chinczycy którzy szyją ich obuwie poddawani są większemu mobingowi niz pracownicy naszych biedronek ;)
HeniekWit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) HeniekWit » 05.03.2008 09:28

To gdzie ten największy mobing koedzy? To polecę tam sprawdzić przy okazji zakupu ppg-ów. Muszę kupić, bo po 3 latach przerwy szykuje sie wyjazd do słonecznej chorwacji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2008 15:10

Ja od trzech lat kupuję i używam zwykłe wsuwane tenisówki ,zdają egzamin na plaży w sklepie i w czasie spaceru i jeszcze po powrocie w nich chodzę aż do zużycia.Wcześniej kupowaliśmy różne wynalazki (polskie i chorwackie) i najczęściej po paru dniach pobytu lądowały w koszu na śmieci,nie wytrzymują konfrontacji z ostrymi skałkami. :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.03.2008 22:48

szaki17 napisał(a):Ja od trzech lat kupuję i używam zwykłe wsuwane tenisówki ,zdają egzamin na plaży w sklepie i w czasie spaceru i jeszcze po powrocie w nich chodzę aż do zużycia.Wcześniej kupowaliśmy różne wynalazki (polskie i chorwackie) i najczęściej po paru dniach pobytu lądowały w koszu na śmieci,nie wytrzymują konfrontacji z ostrymi skałkami. :papa:

No, No gratuluję kolego, 3 lata w jednych pepegach, rekord. Chyba one pamiętaja poprzedni sytem polityczny i zdiełane były w ZSRR.

Ciekawe czym kolega je konserwuje.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2008 08:40

No, No gratuluję kolego, 3 lata

Jak by kolega doczytał i zrozumiał,to by wiedział że kupuję tenisówki od trzech lat :!: a nie,że kupiłem trzy lata temu :!:A zdiełane są w China i niczym ich nie trzeba konserwować.A ta złośliwość połączona z brakiem zrozumienia tekstu czytanego to wasza Warszawska przypadłość :?:
HeniekWit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) HeniekWit » 06.03.2008 09:33

Przestańcie sie rugać Koledzy - pomyślcie lepiej o letnim wypoczynku, jaki będzie wspaniały. Kupuje Tanie Bazarkowe Tenisówki za dychę made in china i wszystko jest ok. Jeden egzemplarz wytrzyma rok inny dwa. Potrzebne są zwykłe szmacianki z podeszwą gumopodobną i spiszą się b. dobrze. Jeśli ktoś chce kupować firmowe piękności to proszę bardzo nie zabraniam. Dodam tylko, że powinny być dobrze dopasowane do stopy ponieważ woda stawia pewien opór. Pozdrawiam serdecznie.[/b]
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 06.03.2008 10:44

[quote]i co , zazwyczaj czekają? [quote]

uwaga! śmietniki czasem wywożą ... czasem ...

ale jak rzucisz obok śmietnika i nie będzie wiatru, to na pewno w przyszłym roku je znajdziesz ;@)
Ostatnio edytowano 10.03.2008 08:56 przez Krystof, łącznie edytowano 2 razy
rafaello_b
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaello_b » 06.03.2008 12:16

Witam,

Nie polecam z Biedronki. Kupiłem w zeszłym roku i po tygodniu pobytu palce mi czubkami wychodziły. Dziura na dziurze, aczkolwiek mieliśmy dość skaliste wybrzeże. Na ten rok troszkę solidniejsze zakupiłem ale potwierdzam, że one tylko do wody się nadają. Do spacerowania w żadnym wypadku.
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 06.03.2008 18:50

Do pływania to najlepsze sa płetwy ;)
Renatka66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renatka66 » 08.03.2008 22:52

Moje buciki z Biedronki będą jechały ze mną już trzeci raz, natomiast buciki syna wytrzymują tylko jeden wyjazd i nie ważne gdzie kupowane, czy w Chorwacji czy w Biedronce, po prostu inaczej są eksploatowane.
Pamiętajmy jednak, aby kupować troszeczkę mniejsze niż większe, bo w wodzie się rozchodzą. :papa:
gosa12
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosa12 » 18.03.2008 09:22

Witam!
A jakie najlepsze buciki sprawdzą sie dla dzieci 2 i 4 latka.
Obecnie mam sandałki gumowe dla młodszej a dla starszego takie klapki ( jak chodaki) z tzrymaną pietą - ale nie wiem czu=y zdadzą egzamin.
A może lepiej kupić im najzwyklejsze szmaciaki???
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 18.03.2008 10:58

zobacz w Dekathlonie :lol: a dla dzieci kupowaliśmy w Dayschmanie w galeri Dominikańskiej nie drogie ale solidni dzieciaki śmigają w ich już 2 lata.
gosa12
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosa12 » 18.03.2008 13:57

w Deichmanie - to chodzi o taki buty jak trampki tylko gumowe???

Widziałam takie za jakies 19 zł
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 23.03.2008 22:22

Za pierwszym razem wzięliśmy tenisówki dla mnie i dzieci, a mąż oczywiście płetwy. Ja kupiłam na miejscu buty do pływania za 15 kun i mam je nadal, potem kupił sobie jeszcze mąż i też chwalił, chociaż najczęściej korzystał jednak z płetw. Jeśli chodzi o tenisówki, to sprawdziły się szkolne dzieci, te z białą podeszwą, szybko wysychały, nie wchłaniały wody, bo to takie chińskie szmatki. Moje takie "babskie" robiły się baaaardzo ciężkie, więc źle się w nich pływało. Poza tym buty do pływania to nie tylko zakup do cro, korzystaliśmy z nich również podczas spływu kajakowego, bo bardzo szybko wysychają no i nad naszymi krajowymi jeziorami, gdzie dno nie zawsze jest bezpieczne. Buty do pływania nie nadają się do chodzenia, bo i w nich gorąco, i niewygodnie, i szybko się rozpadną, bo nie do tego są przeznaczone. Te z biedronki są takie same, jak te kupione w cro (z wyglądu, nie wiem jak z wytrzymałością ). :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Uniwersalne obuwie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone