Ta słynną niepogodę w Erice osobiście doświadczyłam.
..
piekara114 napisał(a):Ta słynną niepogodę w Erice osobiście doświadczyłam.
..
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Nie liczy się, na campanile nie wlazłeś
Nie śmiałam tego napisać
piotrf napisał(a):Odniosłem wrażenie , że ostatnio Sycylia przeżywa renesans zainteresowania , odwiedzin Forumowiczów i związanym z tym faktem wzrostem ilości relacji
Jest co czytać i oglądać , jest z czego wybierać przy sporządzaniu scenariusza własnej sycylijskiej wyprawy . . .
Pozdrawiam
Piotr
Ja też polecam, w okolice portu z kutrakami, w stronę Lazzaretto i Torre di Ligny warto się przespacerowaćpiekara114 napisał(a):Co do dalszego spaceru to ja najbardziej polecam, można zobaczyć jak żyją lokalni, ale jeszcze w dość fajnej zabudowie (nie w tej nowszej klockowej)....
No raczejpiekara114 napisał(a):Chyba muszę skończyć moją Sycylię, zanim zacznę coś innego ...
tony montana napisał(a):Pakujemy 1 Euro (na 7 h o dziwo aż można było - chyba taryfa zimowa już plus te godziny wolne od opłat) na tym wielkim parkingu przy samym centro storico
piekara114 napisał(a):Ta zbita trawa morska ma taki specyficzny zapach, też to czułam, choć do poziomu śmierdzenia dla mnie było jeszcze daleko....Ale może yo dlatego że byłam w maju i te kupy glonów jeszcze nie były mocno słońcem nagrzane....
Co do dalszego spaceru to ja najbardziej polecam, można zobaczyć jak żyją lokalni, ale jeszcze w dość fajnej zabudowie (nie w tej nowszej klockowej)....
Chyba muszę skończyć moją Sycylię, zanim zacznę coś innego ...
piekara114 napisał(a):Chyba muszę skończyć moją Sycylię, zanim zacznę coś innego ...
mysza73 napisał(a):No raczej
tony montana napisał(a):Pakujemy 1 Euro (na 7 h o dziwo aż można było - chyba taryfa zimowa już plus te godziny wolne od opłat) na tym wielkim parkingu przy samym centro storico
[/quote]Franz napisał(a):Nic, tylko parkować...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a): ale my teraz, będąc w Trapani po raz drugi, obraliśmy sobie za punkt honoru,
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a): ale my teraz, będąc w Trapani po raz drugi, obraliśmy sobie za punkt honoru,
Dobrze rozumiem, że ZNOWU byłeś na wyjeździe?