Absolutnie też tak czuje, no ale co zrobic
Za dużo razy byliśmy w Italii vs inne kraje
Nie zwiedziliśmy np nic na wschód od Palermo (wliczając Cefalu) ani i interioru wyspy
mysza73 napisał(a):A gdzie śmieci, psy i piraci drogowi?
No piękna pogoda Ci się tym razem trafiła
Ale Ty i tak narzekałeś ... że dla odmianu za gorunco
Może lepiej tego nie oglądać, bo już samo czytanie o śmiechach i piratach drogowych zniechęca mnie do odwiedzenia Sycylii, na której jeszcze nie byłam.tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie śmieci, psy i piraci drogowi?
Płakałem i kręciłem głową, niedowierzałen i płakalem widząc pobocza, zatoczki .... Było tam wszystko włącznie z odpadami niebezpiecznymi !!
Psów tym razem było mało i wszystkie takie same, takie żółte spore, myślę że to jest taka rasa - pies sycylijski
Piratów chętnie nagrałbym, ale po co
Tylko pozazdrościć takiej pięknej pogody.tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):No piękna pogoda Ci się tym razem trafiła
Ale Ty i tak narzekałeś ... że dla odmianu za gorunco
Pogoda była petarda non stop przez 11 dni, nawet wieczorem 22-23 stopnie, woda takoż ciepła 24-25
megidh napisał(a):Zapowiada się ciekawie i nie chodzi tylko o super zajawkę, ale o dyskusję (czyje będzie na wierzchu ?) .
AgaGy napisał(a):Jestem. Zdjęcia super.
Jeśli myślisz o mnie , to i ja się TAM pojawię ... w końcu ... nie da się wszystkiego od razupiekara114 napisał(a):No w końcu ktoś na tą Etnę się udał i to pokaże...
Bo jedna z Pań obiecuje, obiecuje, że się tam pojawi i g......
piekara114 napisał(a):
Edit:
Widzę że UNO odcinek wpadł, to mam pytanie odnośnie auta: jaka blokada na karcie (depozyt)? Bo sam koszt wynajmu fajny.... tylko te blokady
Podziwiam latanie tanimi liniami (czyli na osobnych biletach) z tak małym czasem na przesiadkę... A co jakby było opóźnienie 2-3h ? i cały plan w d....
:
No tak, miasteczka uciekną, zawalą się, a Etna będzie dalej stałamysza73 napisał(a):Jeśli myślisz o mnie , to i ja się TAM pojawię ... w końcu ... nie da się wszystkiego od razupiekara114 napisał(a):No w końcu ktoś na tą Etnę się udał i to pokaże...
Bo jedna z Pań obiecuje, obiecuje, że się tam pojawi i g......