marze_na napisał(a):Takich Syrakuz nie widziałam. Ładnie im przy zachodzącym słońcu .
Będa jeszcze uliczki, ale to już chyba jak wrócisz..
NAPOLI!!!
marze_na napisał(a):Takich Syrakuz nie widziałam. Ładnie im przy zachodzącym słońcu .
piekara114 napisał(a):Morze i różowe niebo....super Wam się trafiło....
Fajne też to zestawienie: głazy z Etny oraz współczesne bloki skalne.
mysza73 napisał(a):Ładnie tak na różowo ... ,
pozdrów ode mnie Milano i nie zapomnij zdeptać byczych jąder
Beata W. napisał(a):Odemnie też pozdrów Mediolan, a jadra deptałam równo rok temu
bernidi napisał(a):tony montana napisał(a):- navi szaleje i chce prowadzić mnie po wszystkich jednokierunkowych drogach, oczywiście POD PRĄD!!!
No to znaczy prawidłowo podpowiada...
Pozdrawiam Wojtek
tony montana napisał(a):[Beata W. napisał(a):Odemnie też pozdrów Mediolan, a jadra deptałam równo rok temu
Przypomnij mi - pokazywałaś to deptanie w relacji? ;0
piekara114 napisał(a):Ta fontanna z końmi skojarzyła mi się z jedną paryską
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Rzymskie kolumny
greckie .
Uliczki sympatyczne, ale duomo faktycznie rozczarowuje. Iluminacje włączają tylko w sezonie
Beata W. napisał(a):
Oczywiście, jest zdjęcie jak z córką nawet depczemy Reszta towarzystwa podobnie jak Ty olała byka
Dokładnietony montana napisał(a):Ze względu na konie?piekara114 napisał(a):Ta fontanna z końmi skojarzyła mi się z jedną paryską
U nas dziś też piękna pogodatony montana napisał(a):A MYCHA BYCZY SIE NA ALGARVE!
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):
Oczywiście, jest zdjęcie jak z córką nawet depczemy Reszta towarzystwa podobnie jak Ty olała byka
Dziś sobie przypomniałem
A MYCHA BYCZY SIE NA ALGARVE!
piekara114 napisał(a):U nas dziś też piękna pogodatony montana napisał(a):A MYCHA BYCZY SIE NA ALGARVE!