tony montana napisał(a):Ale co ja widzę - tak niskie zainteresowanie Katania?
Tony widząc małe zainteresowanie Katanią, próbuje zainteresować nas nowym awatarkiem .
Tak nawiasem całkiem, całkiem
tony montana napisał(a):Ale co ja widzę - tak niskie zainteresowanie Katania?
piekara114 napisał(a):marze_na napisał(a):Wylatujemy jutro koło południa. Niestety z Katowic.tony montana napisał(a):Kiedy wyjazd?
Czemu niestety?
tony montana napisał(a):A gdzie ..... leżenie bykiem i patrzenie w toń wody...??
elka21 napisał(a):Tony widząc małe zainteresowanie Katanią, próbuje zainteresować nas nowym awatarkiem .
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Ale co ja widzę - tak niskie zainteresowanie Katania?
Tony widząc małe zainteresowanie Katanią, próbuje zainteresować nas nowym awatarkiem .
Tak nawiasem całkiem, całkiem
tony montana napisał(a):A gdzie ..... leżenie bykiem i patrzenie w toń wody...??
marze_na napisał(a):Nuda .
kmichal napisał(a):
... już myślałem, że pomyliłem relacje ... ... a to Tony odwalony jak na własny ślub ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):Chociaż nie trawię pisać z telefonu i staram się być z wszystkimi relacjami na bieżąco to ,żeby Tony przestał "szczelać focha" oznajmiam ,że Katania przypadła mi do gustu
piekara114 napisał(a):8O Jaki ciemny kolor mają te ruinki
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Dwa kościoły obok siebie
... konkurencja ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Tu wejdziemy za chwilę, wejście jest darmowe
... takie wejścia lubię najbardziej ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):
Ja tak sprawdzałam Chorwację w lutym i już miałam nawet moment zwątpienia jak się o borach i innych ulewach naczytałam. A w sumie mieliśmy jedną wiosenną burzę i to w nocy.
Ale, żeby na Sycylii takie rzeczy. Oglądam te zdjęcia i nie wierzę Bałtyk czy co
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Żegnamy Palazzolo - nie zdobyło naszych serc
Ja tam widzę w tym Palazzolo potencjał . Zabudowa typowo sycylijska, miła dla oka, gdyby nie fakt, że taka zamoknięta
tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):
... takie wejścia lubię najbardziej ... ...
Pozdrawiam.
Widzę, że tylko Ty wytrwałeś, czas kończyć te Katanię