elka21 napisał(a):Wreszcie i Wam zaświeciło słońce, musieliście chyba złożyć niezłą ofiarę w jednym z tamtejszych kościołów
Właściwie wszystkie, oprócz jednego, który pokażę w następnym odcinku, były zamknięte, ale POWIEDZMY ŻE TAK
elka21 napisał(a):Wreszcie i Wam zaświeciło słońce, musieliście chyba złożyć niezłą ofiarę w jednym z tamtejszych kościołów
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):NIEBO Zaraz będziemy się opalać
W końcu będzie jakąś plaża???
No i czekam na ten HIT.
Była plaża w Sampieri nie widziałaś? z tymi ogromnymi falami
Będzie jeszcze plaża koło Katanii - z błotem zamiast wody .... uroki zimy stulecia na Sycylii w styczniu
A HIT ? Przeciez pokazuje cały czas ;0
piekara114 napisał(a):Fale widziałam, "plażę" ze schodami też, ale czekałam też na plażę z plażowaniem Waszym... ale chyba nie było Wam dane
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Ciepło się zrobiło, czas usiąść
Rzucił Wam kto jaki pieniążek?...
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):Mogę się tylko domyślać, jak bardzo tego słonka byliście spragnieni ...
tony montana napisał(a):Zwykłe domostwa Scicli
piekara114 napisał(a):Fajny ten niebieski na suficie
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):ŻEGNAMY SCICLI - fajnie tu było!
Bardzo fajnie
Na pewno uwzględnimy w następnych sycylijskich planach .
Potter napisał(a):
Od razu przypomina mi się scena z Harry'ego Pottera, kiedy dzieciaki wchodzą do domu Rona, gdzie m.in. patelnia sama się myje a Ron mówi - "Zwykły dom..."
Beata W. napisał(a):No takie balkony i takie oleandry to ja lubię
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):No takie balkony i takie oleandry to ja lubię
Rośnie trochę tego na Sycylii na balkonikach i nie tylko
Beata W. napisał(a): ja swojego w sumie też spory okaz przez zimę w salonie musiałam trzymać