tony montana napisał(a):Nam jednak zainteresował tez młodszy okaz - kotek śpiący na motorze
Po dłuższej jeździe drzemka się należy...
Pozdrawiam,
Wojtek
bernidi napisał(a):mysza73 napisał(a):Tony, Etny się przestraszyłeś, że tak cicho siedzisz
Etna właśnie się obudziła więc może coś w tym jest...
piekara114 napisał(a):Dawał dalej, nie ociągaj się...
mysza73 napisał(a):No pikne te kamienie, pikne ,
tak pięknie je pokazujecie (Ty i Marzenka ), że już nie muszę ich oglądać "na żywo"
kmichal napisał(a):Na Majorce raczej unikaliśmy "kamieni" ( poza jednym miejscem ) - tym chętniej pooglądam te sycylijskie ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Uwielbiam takie miejsca
Ja też .Pozdrawiam
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Nam jednak zainteresował tez młodszy okaz - kotek śpiący na motorze
Po dłuższej jeździe drzemka się należy...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Tony, Etny się przestraszyłeś, że tak cicho siedzisz
bernidi napisał(a):mysza73 napisał(a):Tony, Etny się przestraszyłeś, że tak cicho siedzisz
Etna właśnie się obudziła więc może coś w tym jest...
Pozdrawiam Wojtek
marze_na napisał(a):Etna wykazuje zwiększoną aktywność mniej więcej od czasu powrotu Tonego. Nie wiem co on na tej Sycylii nawywijał, że tak się wkurzyła .
Potter napisał(a):Może ona za nim tęskni .... ta Etna .
tony montana napisał(a):Pamiątkowa fotka
tony montana napisał(a):Grota Cordari - nie wchodziliśmy
tony montana napisał(a):Niestety bramka prowadząca dalej w kamieniołomy i do grobu Archimedesa na ich końcu była zamknięta Skandal.
tony montana napisał(a):Niestety bramka prowadząca dalej w kamieniołomy i do grobu Archimedesa na ich końcu była zamknięta
marze_na napisał(a):We wrześniu nie było nawet takiej możliwości .
Miałam podobne odczucia. A te zamknięte ścieżki wyglądały jakby nie były użytkowane co najmniej od zeszłego stulecia .
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Niestety bramka prowadząca dalej w kamieniołomy i do grobu Archimedesa na ich końcu była zamknięta
... na Majorce też kilka razy "całowaliśmy klamkę" ... ... uroki po-, przedsezonowe ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):teatr sprzed 2300 lat
Okazały.
A Ucho prezesa Dionizosa świetne!
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):Jak w amfiteatrze nie zaczną plewić trawy to niedługo łąka tam będzie. W sumie mogą mnie tam zatrudnić...trawa między kamieniami tak szybko nie odrasta, więc trochą mogłabym się w miedzy czasie poopalać