mysza73 napisał(a):Ale ta wyliniała tonowa palma zasłania araukarie ...
Tam, wśród tych wyliniałych palm i arakukari siedziało i odpoczywało też wielu śniadych panów
mysza73 napisał(a):Ale ta wyliniała tonowa palma zasłania araukarie ...
tony montana napisał(a):Dochodzimy do bramy Porta Reale. Bramy dodam, przez którą 2 godziny temu przejechałem i wjechałem na Old Town do ZTL, mam nadzieję, że nie dostanę mandatu za to....
marze_na napisał(a):bernidi napisał(a): A co tam był zakaz ruchu?
nakaz skrętu
Tony śmignął deptakiem.
marze_na napisał(a):Tony śmignął deptakiem.
tony montana napisał(a):No własnie....
tony montana napisał(a):Dochodzimy do bramy Porta Reale. Bramy dodam, przez którą 2 godziny temu przejechałem i wjechałem na Old Town do ZTL, mam nadzieję, że nie dostanę mandatu za to....
bernidi napisał(a):marze_na napisał(a):Tony śmignął deptakiem.
O masa...
Znajomy podobny manewr wykonał w gdzieś w Cinque Terre i potrącili mu po kilku tygodniach 40 E z karty którą płacił za wypożyczony samochód.
Zareklamował transakcję jako nieautoryzowaną i po kilku miesiącach zwrócili mu kasę tylko musiał nową kartę wyrobić...
Pozdrawiam Wojtek
kmichal napisał(a):
... a ja głupi martwiłem się w Palmie, że w ciągu jednego dnia popełniłem więcej wykroczeń niż przez ostatnie z 10 lat ... ... na moje usprawiedliwienie to Marek prowadził - a ja za nim jak taki osiołek co bym się nie zgubił ... ...
P.S. Na razie żadna niespodzianka nie dotarła ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):W moich zagranicznych wojażach do tej pory tylko parę razy błysnął radar (niezbyt duże przekroczenie limitu) i kilka kwitków za parkowanie znalazłem za wycieraczką. Ostatni półtora roku temu. Póki co nic mnie w domu nie osiągnęło...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Fajnie schody
bernidi napisał(a):Bardzo klimatyczne wieczorne ujęcia...
Pozdrawiam Wojtek
bernidi napisał(a):Bardzo klimatyczne wieczorne ujęcia...
Franz napisał(a):Pełna zgoda.
Pozdrawiam,
Wojtek