tony montana napisał(a):Mam wrażenie, że chodziło o Bukareszt, ale co za różnica, dyskusja dotyczy każdego większego miasta
Rzeczywiście chyba miałem wygaszony monitor jak czytałem

Różnica zatem mała jest - można podziwiać Buka i resztę...

tony montana napisał(a):Mam wrażenie, że chodziło o Bukareszt, ale co za różnica, dyskusja dotyczy każdego większego miasta
tony montana napisał(a):Zgadza się, choc tym razem na Sycylii nieco ryzykowaliśmy nie wykupując pełnego ubezpieczenia na auto z wypożyczalni.... Chłopcy jednak wyliczyli je na drugie tyle co wypożyczenie auta....
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Łapiemy ostatnie momenty ładnej pogody nad Trapani
... takiej okazji zmarnować nie można ......
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):Nastrojowe wieczorne ujęcia.
Pozdrawiam,
Wojtek
marze_na napisał(a):Franz napisał(a):Nastrojowe wieczorne ujęcia.
Nastrojowo i romantycznie.
maslinka napisał(a):Piękne pożegnanie Wam Sciacca urządziła. Bardzo urokliwie
Mikeee napisał(a):No niestety. Cena pełnego ubezpieczenia zwaliła mnie z nóg jak przymierzałem się do południowych Włoch. Chyba taniej wyszłaby podróż z Polski nawet ciągnikiem siodłowym lub czołgiem![]()
![]()
Jak na razie dzielnie drużyna znosi fanaberie pogodowe![]()
pozdrawiam,
M
Potter napisał(a):...i bez ludków... Bardzo nastrojowo.
tony montana napisał(a):Najpierw jednak przed Agrigento zajeżdżamy po raz drugi na Schody
tony montana napisał(a):najpierw swoje kroki kierujemy w dół Corso Italia - za znakami - "Ragusa Ibla"
tony montana napisał(a):Stąd Ragusa Ibla wygląda trochę na Materę... ale kuda jej do Matery.... (narażę się chyba Marzenie)