tony montana napisał(a): na Sycylii
... chętnie wybiorę się tam z Wami ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a): na Sycylii
... chętnie wybiorę się tam z Wami ... ...
Pozdrawiam.
krakusowa napisał(a):Ooo Sycylia pooglądam... powspominam
Ładna zaśnieżona Etna
anakin napisał(a):A Ty Tony już na emeryturze jesteś?
piotrf napisał(a):Rozumie się , że tłumów nie lubisz , ale żeby w zimie ciepła w wulkanach szukać
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
Janusz Bajcer napisał(a):Zjawka ciekawa - więc jestem
elka21 napisał(a):Przyłączę się do Was, i dalej pojedziemy razem
słoma79 napisał(a):na to czekałem
Mikeee napisał(a):No stary, ciekawy jestem tych wojaży. Na niektórych zdjęciach rzeczywiście piździ, ale są też i letnie foty.
Ja też 2 tygodnie temu pojechałem na kilka dni do Wenecji w nadziei na mniejsze tłumy i śnieg... Troszkę nas przepiździało.
Un Mondo Migliore porywa i rozgrzewa , trafiła się tez Etna - zbakana co prawda, ale piękna
Poczułem klimat
tony montana napisał(a):Parkujemy w Ennie na jakims darmowym w niedzielę parkingu i ... po chwili odkrywamy STRASZNY FAKT - nasze Pandy mają oczywiście letnie opony w dodatku ŁYSIUTKIE!!!!! Robi mi się gorąco i odechciewa zwiedzania Enny i myślę, jak tu bezpiecznie zjechać z tej góry.......
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):A potem na M.
... a co do niedzieli napiszesz całą relację ? ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):No ale że co, łańcuchów nie było w bagażniku
No to o co ten lament ...tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):No ale że co, łańcuchów nie było w bagażniku
JAsssssne, po 5 zestawów
przecież tu widać, że pogoda była całkiem ładna
tony montana napisał(a):oczywiście niedziela i godzina wczesno popołudniowa, więc w Agrigento, do którego wjeżdżamy wszystko zamknięte
mysza73 napisał(a):No ale że co, łańcuchów nie było w bagażniku
tony montana napisał(a):A to już? To milej zabawy !:)
tony montana napisał(a):108 Euro za 10 dni
tony montana napisał(a): CORAZ WIĘCEJ ŚNIEGU
tony montana napisał(a):po chwili odkrywamy STRASZNY FAKT - nasze Pandy mają oczywiście letnie opony w dodatku ŁYSIUTKIE!!!!!:
Moja szwagierka mówi, że ona taką torebkę to na co dzień nosi, a dzieci nie ma Ja właśnie jestem po teście pakowania (taki mega wstępny) i stwierdzam, że dość rzeczy można tam spakować.marze_na napisał(a):Zdradzisz ile kosztował ten wizzair, że skusiłeś się na lot w styczniu? Z bagażem pewnie, bo ten ich za free, to taka większa kosmetyczka .
marze_na napisał(a):Zdradzisz ile kosztował ten wizzair, że skusiłeś się na lot w styczniu? Z bagażem pewnie, bo ten ich za free, to taka większa kosmetyczka .
marze_na napisał(a):Prawie z pragnienia tam umarłam . W końcu w Porto Empedocle znaleźliśmy automaty samoobsługowe .
marze_na napisał(a):Dziwiłam się trochę przeglądając oferty wypożyczalni, które oferowały w opcjach dodatkowych łańcuchy.
Tymczasem okazuje się, że na Sycylii to niezbędne wyposażenie auta .
kmichal napisał(a):... śnieżna zima również Majorkę zaatakowała ... ... ale podobno teraz już tylko w górach pozostał ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a):Jeśli chodzi o śnieg na palmie to takowy widuję czasami ...na palmie na jednym z rond we Warszawce ....
Niesamowicie dziwnie wygląda ta Sycylia w zimowej szacie... Ale i niesamowicie interesująco .
[/quote]piekara114 napisał(a): Moja szwagierka mówi, że ona taką torebkę to na co dzień nosi, a dzieci nie ma Ja właśnie jestem po teście pakowania (taki mega wstępny) i stwierdzam, że dość rzeczy można tam spakować.
A zdjęcia pooglądam sobie w domu....