Mikromir napisał(a):Civita di Bagnoregio na Twoich fotach mi się podoba... bardzo nawet... więc może kiedyś też zrobię tam tłum.
Do Italii zawsze wartoBeata W. napisał(a):Dogoniłam Was i widzę, że warto było
No i super pogodę mieliście
Włosi nie z tych, co się lubię przemęczać ... alloraCROberto napisał(a):Bardzo ,ale to bardzo klimatyczne miasteczko
Już w zwiastunie mnie zaintresowało i tak sobie czekałem
Tą "Kładkę" mogli bardziej klimatem dopasować - słupy brązem pociągnąć itp
A rób se, róbMikromir napisał(a):Civita di Bagnoregio na Twoich fotach mi się podoba... bardzo nawet... więc może kiedyś też zrobię tam tłum.
Od Ciebie do Italii 9 godzin jazdy ... w każdej chwili możesz jechaćpiekara114 napisał(a):Mikromir napisał(a):Civita di Bagnoregio na Twoich fotach mi się podoba... bardzo nawet... więc może kiedyś też zrobię tam tłum.
Ja po toskańskiej majówce kulek wpisałam to miejsce do swojego kajetu... tylko nie wiem kiedy ponownie dalsze Włochy będą....
A Ty co tam teraz w Italii planujesz?marze_na napisał(a):Ach ta Italia
te kiero napisał(a):Ładnie i interesująco.
Beata W. napisał(a):W tym Gubbio to całkiem fajnie się zgubić
Pogoda dopisała nam prawie przez cały tydzieńkulka53 napisał(a):Dopiero teraz tu zajrzałem, poczytałem i pooglądałem
Z pokazanych na wstępie miejsc nie znam tylko Perugii... ale i inne super sobie odświeżyć było (i będzie) po paru latach .
Zwłaszcza przy takiej pogodzie (cały czas taka była? aż nie wierzę ), jednak w słońcu Włochy mają swój urok .
mysza73 napisał(a):A Ty co tam teraz w Italii planujesz?
Tylko nie mów, że Apulię
piekara114 napisał(a):Aga, a jak z temperaturą, bo stale Cię w bluzie widzę....