Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Umag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 17.01.2011 14:27

Kolego popraw to przedczkole bo Cię co ambitniejsi forumowicze zjedzą :twisted: ps w okolicy Umagu jest jeszcze do zwiedzenia nietypowa bo na płaskim terenie jaskinia (Jama Baredina)wchodzi się jak do piwnicy gdzie oprócz pięknych widoków jest przyjemny chłodek.Pozdrawiam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2011 14:49

I Groznjan, termy i cała środkowa Istria :lol:
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 17.01.2011 17:02

Super, dzieki wielkie :)
asikx&rafikx
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx&rafikx » 20.01.2011 19:57

Tak na marginesie dodam, że Savudrija to jakieś 10 km od centrum Umagu, więc spacerki do miasta to raczej takie słuszne przewidujesz....
;)

pozdrawiam,
Aśka
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 21.01.2011 10:34

Dlatego tam warto zabrać, ew pożyczyć, rowery.
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 21.01.2011 11:18

O to widzę, że całkiem przypadkiem wybrałam bardzo sympatyczny region :). Co prawda rowery nam się nie zmieszczą, ale fajnie że można wypożyczyć. Zaliczka już wpłacona, więc klamka zapadła :)
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 16.08.2011 14:24

Witam, nasz wyjazd zbliża się wielkimi krokami. Wyjeżdżamy w nst piątek rano. Mam pytanie o atrakcje ekstremalne :) typu canoing :). Jest coś takiego na Istrii?

No i mam pytanie, jak najlepiej jechać do Umagu ze Szczecina?
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 07.10.2012 12:35

Witam Was drodzy Forumowicze!

Właśnie zarezerwowalem sobie w Umagu takie lokum:
http://www.booking.com/hotel/hr/solstellamaris.pl.html

Znacie może to miejsce?
Ma być to moje miejsce noclegowe, w planie mam Rovinj, Podstojną Jamę w Słowenii i wypad do Wenecji.
A może, Waszym zdaniem, powinienem zobaczyć coś jeszcze?

Będę wdzięczny na Wasze sugestie.

Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne