ocelot77 napisał(a):Dobry wieczór.
W relacji podsumowanie, czyli ostatni post.
CROnikiCROpka napisał(a):Z chęcią zobaczę to inne spojrzenie
Reklamówka z Biedry i sandały plus skarpety będą?
Katerina napisał(a):Nigdy nie mieszkałam w hotelu, ani nie byłam na zorganizowanym pobycie w Cro - dlatego uważam,że zobaczyłam jednak jakieś odmienne spojrzenie na Chorwację
Katerina napisał(a):Wesołych Świąt , zwłaszcza dla Córeczki
ocelot77 napisał(a):...
OK
Pytacie, a moder wręcz ciśnie - to ja to widziałem tak.
Zdjęcia wprawdzie nie wstawiłem (ale jechałem w sandałach i po około 300 km skarpetki założyłem - tego nie widzieliście); zakupy w Biedrze były...
Całość - myślałem - składa się na częste określenie "Janusz na wczasach"... I tu zaskoczenie... Wygląda na to, że nikt tak tego nie odebrał (aż strach napisać, ale czyżby własne doświadczenia (?) )
OK, no to tytuł chybiony, ale czy wcześniej SAM TYTUŁ RELACJI wzbudzał takie emocje zainteresowanie
ocelot77 napisał(a):Po przeczytaniu dużej ilości relacji z ostatnich 2-3 lat odniosłem wrażenie, że większość wyjazdów to "uświadomione" chłonięcie bałkańskiej kultury, kuchni i obyczajowości.
Trajgul napisał(a):Tak się właśnie spędza wakacje, tłumy, dzieci, frytki a nie jakieś bezludne miejsca i kontemplacja (na pewno dzieciom się wtedy bardziej podoba).
ocelot77 napisał(a):Całość - myślałem - składa się na częste określenie "Janusz na wczasach"... I tu zaskoczenie... Wygląda na to, że nikt tak tego nie odebrał (aż strach napisać, ale czyżby własne doświadczenia (?) )
ocelot77 napisał(a):...
Po przeczytaniu dużej ilości relacji z ostatnich 2-3 lat odniosłem wrażenie, że większość wyjazdów to "uświadomione" chłonięcie bałkańskiej kultury, kuchni i obyczajowości.(...)
OK, no to tytuł chybiony (...)
Powrót do Nasze relacje z podróży