Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ukraina bezdrożami czyli offroad w pięciu po Gorganach

Ukraina to prawdziwy raj dla miłośników górskich wędrówek. Górzyste i wyżynne tereny rozciągają się niemal przez cały kraj. Tradycyjnym ubiorem Ukrainek i Ukraińców jest wyszywanka czyli koszula (zwykle biała) pokryta folkowym haftem. Na Ukrainie znajduje się jeden z geograficznych środków Europy – w niewielkiej wsi Diłowie, która położona jest w pobliżu Rachowa. Wielkanocne, kolorowe pisanki pochodzą właśnie z Ukrainy.
Monte Christo
Cromaniak

Postnapisał(a) Monte Christo » 14.11.2008 16:14

Lesiu ...no no...gratulejszyn.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2008 16:14

wojan napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):... o godzinie 17.30 dojechaliśmy wreszcie do Jaremczy, gdzie postanowiliśmy zostać na noc.

W Jaremczy byłem jakieś 10 lat temu.Nie była to taka offroadowa wyprawa, ale wrażeń też nawiozłem bez liku :D Jako,że były to jeszcze czasy "niecyfrowe" fotki mam tylko papierowe :D :D Jak Lechu nie będzie miał nic przeciwko to zeskanuję i coś tu mogę podrzucić.
:papa:

Andrzej czemu miałbym mieć coś przeciwko :?: Dawaj je tutaj :D Ja zdjęć z Jaremczy nie mam praktycznie wogóle :( więc uzupełnią moją relację :D

Pozdrav :papa:

Monte Christo napisał(a):Lesiu ...no no...gratulejszyn.

Tak, tak... wiem ;)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2008 17:53

Suplement ze zdjęć Alberta do pierwszej i drugiej części Gorgańskiej opowieści :D

Lwów
Obrazek

Knajpa w Jaremczy już rozpakowani po 24 godzinach walki za kółkiem :D
Obrazek

Obrazek

Rano w Jaremczy pakowanie samochodu
Obrazek

Na dojeździe do Rafajłowej
Obrazek

Ostra walka z wyjazdem z rzeki
Obrazek

Zdjęcie dokumentujące utratę przeze mnie podeszwy buta :lol: cała dolna granatowa część ochraniacza znalazła się pod wodą, a but po kostki utopił się w błocie :lol:
Obrazek

Wieczorem na biwaku (czuję sie współautorem tego zdjęcia, bo to światło zza samochodu to moja lampa błyskowa :D)
Obrazek

C.D.N.
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 14.11.2008 18:32

Leszek Szacun!!!!

Na 3 stronie sporo fotek się nie otwiera.... :cry:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2008 18:44

FUX napisał(a):Leszek Szacun!!!!

Na 3 stronie sporo fotek się nie otwiera.... :cry:

Dzięki :)... Wiem, że się nie otwierają :( Fotosik zastrajkował Obrazek Obrazek

Mnie pomaga klikanie w opcję "odśwież obraz" po kilka - kilkanaście razy i w końcu "zaskakują".

Pozdrav :papa:

P.S. Cierpliwości ... może jutro się fotosikowi poprawi ;)
Ostatnio edytowano 14.11.2008 18:56 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
meeg
Cromaniak

Postnapisał(a) meeg » 14.11.2008 18:49

Ale jazda!!! Kozacka relacja! Po prostu miodzio!!! :hearts:

Widzę, że nie tylko ja miałam problem z fotkami na 3 stronie (a już się oberwało mojemu kompowi).
Rybkanula
Podróżnik

Postnapisał(a) Rybkanula » 14.11.2008 20:17

Lechu - to nocne zdjęcie z gwiazdami - genialne!
Pozdrowienia,
ania
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 14.11.2008 21:04

Ale fajnaaaa.... przygoda.....wyprawa..... małocywilizowana Ukraina..... kultowy namiot (już zapomniałam, że poza iglo istnieją inne )....ekstremalne błoto (kurcze, ja tam po takim boję się jechać)..., i Lwów (który mam nadzieję, że zobaczę, bo tam 1/4 moich korzeni, które zawierucha wojenna wyrwała).
pozdrawiam i śledzę dalej :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.11.2008 21:06

Lesiu - jak "następną razą" będziecie mieli jedno wolne miejsce to ja sie piszę :lol: :sm:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.11.2008 21:17

meeg napisał(a):Ale jazda!!! Kozacka relacja! Po prostu miodzio!!! :hearts:

Widzę, że nie tylko ja miałam problem z fotkami na 3 stronie (a już się oberwało mojemu kompowi).

Widzę że Fotosikowi powoli czkawka przechodzi ;)
Rybkanula napisał(a):Lechu - to nocne zdjęcie z gwiazdami - genialne!
Pozdrowienia,
ania

To Albert robił, ale na pewno przeczyta komplementa ;)
Tymona napisał(a):Ale fajnaaaa.... przygoda.....wyprawa..... małocywilizowana Ukraina..... kultowy namiot (już zapomniałam, że poza iglo istnieją inne )....ekstremalne błoto (kurcze, ja tam po takim boję się jechać)..., i Lwów (który mam nadzieję, że zobaczę, bo tam 1/4 moich korzeni, które zawierucha wojenna wyrwała).
pozdrawiam i śledzę dalej :papa:

Hehehe wreszcie ktoś zauważył kultowy namiot :lol: taaaa sprawił się bezbłędnie :sm:... No i to, że to była taka mało cywilizowana Ukraina, a raczej dzicz kompletna, bez ludzi :D Tylko my, góry i gwiazdy...
Piotrek_B napisał(a):Lesiu - jak "następną razą" będziecie mieli jedno wolne miejsce to ja sie piszę :lol: :sm:

Następną razą dam znać :sm: tylko Albert musi uruchomić swojego Landziora Defendera :sm:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.11.2008 23:03

Prawdziwy mężczyzna.Walczy. :wink:
-Yaro-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Yaro- » 15.11.2008 09:28

Czekam na ciąg dalszy. Relacja super, ale nigdzie na zdjęciach nie widzę szpadelka :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.11.2008 11:22

-Yaro- napisał(a):Czekam na ciąg dalszy. Relacja super, ale nigdzie na zdjęciach nie widzę szpadelka :wink:

Był szpadelek, był... może Ci się wszystkie zdjęcia nie pootwierały ;)
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 15.11.2008 11:48

Foty już są...
:mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.11.2008 16:49

No :D czkawka Fotosikowi już całkiem przeszła więc dzisiaj wieczorem wrzucę kolejną część relacji. A się będzie działo :devil:. Dzisiaj wieczorem spotykamy się w tym samym gronie co na wypadzie. Więc kolejna część będzie wspólnym dziełem, no chyba, że koledzy zatwierdzą to co już przygotowałem :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ukraina - Україна

Ukraina bezdrożami czyli offroad w pięciu po Gorganach - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies