maslinka napisał(a):Nawet w domkach campingowych pod Lwowem spaliśmy
dangol napisał(a):...Maleńką namiastę ukraińskich dróg miałam już co prawda w realu lat temu... (dawno, bo to było w czasach licealnych), ale to była trasa ze Lwowa do Rumunii przez Stryj i Użgorod....
Janusz Bajcer napisał(a):Lubię spać w namiocie , ale jak są ciepłe noce.
Zawsze szczerze podziwiam "zapaleńców" - ale ja na takie przygody się nie piszę.
Widocznie "wygodnicki" jestem.
Leszek Skupin napisał(a):dangol napisał(a):...Maleńką namiastę ukraińskich dróg miałam już co prawda w realu lat temu... (dawno, bo to było w czasach licealnych), ale to była trasa ze Lwowa do Rumunii przez Stryj i Użgorod....
Hm... Użgorod to przejście graniczne ze Słowacją, ale fakt jadąc tam po drodze jest po lewej stronie rzeka za którą już widać Rumunię... A dokładnie od miejscowości Chmieliv jadąc drogą nr P 03 przez całe Zakarpacie do miejscowości Tjacziv, ale o tym w ostatnim odcinku jeszcze będzie
Pozdrav
P.S. Widzę teraz na mapie, że jechałaś zupełnie inną drogą niż my i od strony Ukraińskiej nie widziałaś Rumunii
Popiel napisał(a):...Nie widzę innych pojazdów poza Toyotą, więc ogromny szacunek dla Was.
Prędzej bym odważył się nurkować sam niż na taką wyprawę tyloma autami.
Ciekawi mnie reakcja drugich połówek, gdy się tego wszystkiego dowiedziały. . Moja by powiedziała, że nienormalny jestem tam się wybierając, ale tak się właśnie przeżywa wyprawy swojego życia i poznaje prawdziwych przyjaciół.
...
Leszek Skupin napisał(a):Popiel napisał(a): Ciekawi mnie reakcja drugich połówek, gdy się tego wszystkiego dowiedziały. . Moja by powiedziała, że nienormalny jestem tam się wybierając..
Reakcja drugich połówek i
maciek1956 napisał(a):Uprzejmie donoszę, że na NK Leszek umieścił już kilka zdjęć off-roadowych, błotnych.
armar napisał(a):Bo to prawdziwie męska przygoda , a kobiety lepiej że nie słyszały tekstów kiedy auto się zakopało ...... Za to podejrzewam ten grzaniec w męskim gronie po dniu pełnym takich wrażeń i trudów , hmm to jest to ...
armar napisał(a):...A czyżbyście zajechali też do miasteczka Tiaczew ( ukraińskie chyba Tiaciv) ? ......
maciek1956 napisał(a):Uprzejmie donoszę, że na NK Leszek umieścił już kilka zdjęć off-roadowych, błotnych.
anjas napisał(a):...Dla mnie Jesteście prawdziwymi mężczyznami , pełnymi marzeń i pasji i pewno dla Waszych żon również Złamaliście mit obecnie na tak modnych facetów metroseksualnych
maslinka napisał(a):I ja dołączam do grona zadziwionych i zachwyconych ostatnim odcinkiem Prawdziwy hard core I chociaż pewnie nigdy tego nie zaznam, podziwiam i po cichu zazdroszczę Z mocnych wrażeń na wakacjach na razie poprzestanę na raftingu (to i tak dla mnie dość ekstremalne) Chociaż, nigdy nie mów nigdy ...