dasuch napisał(a):....dlaczego ma wywołać burzę skoro to prawda.
pierwszy dzień na forum jesteś ?
Wiele tematów "nie po myśli niektórych" wywołuje burzę.......w szklance wody na tym forum
Poczytaj jak się np. rozwinie ten wątek nie po myśli
dasuch napisał(a):....dlaczego ma wywołać burzę skoro to prawda.
Bahama napisał(a):Czyli kolega też łamał przepisy ? Bo chyba za nic suszarką nie straszyli ? Powinno być Przestrzegajcie przepisów , a nie uwaga na suszarki
Tomasz W napisał(a):Parkowanie parkowaniem, ale uważajcie na policjantów z "suszarką". Ja w tym roku "miałem przyjemność" zapłacić. Kilka obiadów w niezłych restauracjach poszło tańcować....
Artur68 napisał(a):Witam - kiedy czytam Wasze wypowiedzi o niepłaceniu mandatów ,to krew mnie zalewa. Leszek napisał "cwaniactwo",może mu nie wypadało inaczej,ale mnie nie zależy i napiszę ZŁODZIEJSTWO !!!
Piszecie posty o opłatach na autostradach - na bramce pan nie wydał Wam 2 ero - złodziej !
Kelner zawyżył Wam rachunek o 10 kun - mafiozo !
Kasjer w Konzumie nie wydał Wam reszty 50 lip - bandyta !
Brawo,brawo - oszukaliście Chorwację na 50 kun ,ale kasa , naprawdę jesteście kozaki,cool i supermeni.
Jeżeli istnieją płatne strefy parkingowe , to czy to się komuś podoba czy nie - płacić trzeba - no chyba,że zamawiacie Karlovacko w ogródku piwnym, wypijacie i szybko uciekacie.Opłata to opłata i nie ważne za co - w innym przypadku to KRADZIEŻ , a Wy jesteście ZŁODZIEJAMI !!!
Pozdrawiam - i brawo za utrwalanie stereotypu Polak-Złodziej i Cwaniak.
P.S.Jeśli jakiegoś cwaniaka ten post obraził to miałem dokładnie taki zamiar.
ulotna napisał(a):Artur68 napisał(a):Witam - kiedy czytam Wasze wypowiedzi o niepłaceniu mandatów ,to krew mnie zalewa. Leszek napisał "cwaniactwo",może mu nie wypadało inaczej,ale mnie nie zależy i napiszę ZŁODZIEJSTWO !!!
Piszecie posty o opłatach na autostradach - na bramce pan nie wydał Wam 2 ero - złodziej !
Kelner zawyżył Wam rachunek o 10 kun - mafiozo !
Kasjer w Konzumie nie wydał Wam reszty 50 lip - bandyta !
Brawo,brawo - oszukaliście Chorwację na 50 kun ,ale kasa , naprawdę jesteście kozaki,cool i supermeni.
Jeżeli istnieją płatne strefy parkingowe , to czy to się komuś podoba czy nie - płacić trzeba - no chyba,że zamawiacie Karlovacko w ogródku piwnym, wypijacie i szybko uciekacie.Opłata to opłata i nie ważne za co - w innym przypadku to KRADZIEŻ , a Wy jesteście ZŁODZIEJAMI !!!
Pozdrawiam - i brawo za utrwalanie stereotypu Polak-Złodziej i Cwaniak.
P.S.Jeśli jakiegoś cwaniaka ten post obraził to miałem dokładnie taki zamiar.
Ostro napisane
To już teraz wiem, dlaczego kelner w Baskiej Vodzie na widok napiwku tak się zdziwił, ża aż zaczął kaleczoną polszczyzną do nas przemawiać-hihihi.
a tak serio to smutne, jeśli taki stereotyp Polaka sami sobie fundujemy...
ulotna napisał(a):To napiszę jak NIE zostałam oszukana, zamiast dać 62 kuny dałam straganiarce 152 ( pomyliłam 100 z 10-jako, że pierwszy raz miałam kuny w łapce), a w lodziarni w Makarskiej zamiast dac 20 dałam 200 i babka wydała mi dobrze, a ja ją upomniałam, ze dała mi za dużo-popatrzyła na mnie zdziwiona, spojrzała na banknot, który trzymała w dłoni i pokazała, że ma 200 kun.
Jak widac wszystko zależy od człowieka.....
Bocian napisał(a):Próbujesz się wymigać - jesteś cwaniak /słowo złodziej to za dużo/.
A jak coś ukradniesz w sklepie i przed policja starasz się wymigać to jesteś złodziej czy cwaniak? Nie widzę różnicy miedzy nie zapłaceniem rachunku a kradzieżą pieniędzy...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne