napisał(a) woka » 14.04.2013 14:07
gego napisał(a):Jeżeli się przemożesz i zostaniesz ze mną do końca, przeczytasz jeszcze o nich.
Przemogę się.
Gego .... wydaje mi się, że Cię (Was) źle odebrałem. Nie mam ma myśli nic złego i nic konkretnego.
Pomyślałem sobie, że należałoby czytać między wierszami, ( bo przecież ta agresja bez powodu nie powstała- tak myślę). Wygląda na to, że wyciągnąłem błędne wnioski.
Skoro piszesz (czytam między wierszami), że z waszej strony było wszystko należycie i normalnie to jestem spokojny.
W relacji z Azji za dużo nie pamiętam, wyłączyłem się po śniadaniu w liściu.
Po wtóre - bywa, że nie wszystko czytam więc może coś mi umknęło.
Ja jestem z tych co nie lubią tzw. owoców morza, białej kiełbasy, ..... i wszelkiej maści "cwaniaczków".
Wyobraziłem sobie, że Czesiek ( przecież nie głupi) zobaczył dwóch "mądrali" to się wnerwił i upomniał o szacunek. Proste jak drut. Przecież tak zareaguje każdy bez względu na kolor skóry.
Pamiętam jak w latach 70-tych, Niemcy (ze zgniłego zachodu)
przyjeżdżali do nas, kupowali cukierki i rzucali dzieciom na ulicę. Dzieciarnia jak to dzieciarnia- rzucała się je zbierać a Niemiec ... foto robił.
Nigdy osobiście tego nie widziałem ( szczęście-nieszczęście) ale tak mówili znajomi.
To tylko takie moje gdybanie-myślenie. Takie tam ..... Nie zwracaj większej uwagi.
Na bandziorów nie wyglądacie więc ..... przeciekawa relacja. Dynamiczna ... aż spać się nie chce.