krakusowa napisał(a):W Czołpinie niestety nie byliśmy, w dniu wycieczki strasznie wiało i było zimno
za to zwiedziliśmy skansen w Klukach
No to będą znajome kąty w relacji .
21monika napisał(a): Ciekawe gdzie Was poniesie.
Nefer napisał(a):krakusowa napisał(a):W Czołpinie niestety nie byliśmy, w dniu wycieczki strasznie wiało i było zimno
za to zwiedziliśmy skansen w Klukach
No to będą znajome kąty w relacji .
piekara114 napisał(a):W skansenie nie była, to z dużą ciekawością popatrzę... a spacer parking-latarnia zaliczony i w Czołpinie i w Stilo w sumie na wybrzeżu to kilka takich spacerów mamy zaliczonych....
Nefer napisał(a):Piękną, słoneczną pogodę mieliście na ostatnich zdjęciach.
piekara114 napisał(a):chyba zbyt mocno ograniczyliśmy się do plaży i części przybrzeżnej...no ale pogada nas mocno do tego zachęcała....
piekara114 napisał(a):- Gdzie mieszkasz?
- Na Łososiu
piekara114 napisał(a):Takiej Ustki z tymi zabudowaniami to ja nie widziałam... chyba zbyt mocno ograniczyliśmy się do plaży i części przybrzeżnej...no ale pogada nas mocno do tego zachęcała....
Nefer napisał(a): Dlatego trzeba jeździć nad Bałtyk zimą , do plaży się wtedy człowiek nie ogranicza .
My już takich kilka zimowych wyjazdów, w tym właśnie do Ustki, zaliczyliśmy.
amatus1 napisał(a):Pogodę mieliście lepsza niż obecnie, od tygodnia w Ustce i okolicy tragedia
Beata W. napisał(a):Jak zwykle ostatnio spóźniona ale jestem.
Beata W. napisał(a): I sprawdzam czy Bałtyk o listopada się nie zmienił
krakusowa napisał(a):Witaj Beatko, jak to ktoś kiedyś powiedział "lepiej późno........."Beata W. napisał(a): I sprawdzam czy Bałtyk o listopada się nie zmienił
I co widzisz jakieś różnice?