My wybieramy się na majówkę do Świnoujścia, ale Wy wtedy będziecie szaleć w CRO

pozdrawiam

Janka
amatus1 napisał(a):Zima lato niewielka różnica jeśli chodzi o Bałtyk, wieje jak cholera, woda zima 6 stopni Celsjusza latem 11:):)
romuald22 napisał(a):W zeszłym roku 17 września w Międzyzdrojach woda miała 18 °C. Pływałem.
W marcu Krakusy pewno morskiej kąpieli nie zażyli.
janka.mik. napisał(a):O, nowa relacja! już zasiadam, w Ustce nie byliśmy, więc chętnie popatrzę na fotki i poczytam, jakie tam są atrakcje![]()
My wybieramy się na majówkę do Świnoujścia, ale Wy wtedy będziecie szaleć w CROCiekawe, komu pogoda dopisze...
pozdrawiam![]()
Janka
piekara114 napisał(a):Bez przesady, wrzesień 2014, pierwszy tydzień, morze 19,5, powietrze 26, super się opalało....
amatus1 napisał(a): W Ustce temp. blisko 20 zdarzają się raz na...trafiło się Wam jak.... Do Ustki mam 17 km i nie pamiętam kiedy ostatnio pływałem w morzu,
amatus1 napisał(a): a leżenie jak skwarka na piasku, który jest wszędzie nie jest moim ulubionym zajęciem.
amatus1 napisał(a):Do tego parawing, który nie ma co w jakimś stopniu ratuje przed urwaniem głowy czy to burzą piaskową powoduję, że do wody mnie nie ciągnie- hi jak się uda pokonać zygzakiem wszystkie parawany to po wejściu do wody wszystko kostnieje, dosłownie wszystko:)
piekara114 napisał(a):We wrześniu było super i rajd między parawanami nam nie groził... Chłopaki spokojnie frisbee i w piłkę grali...
piekara114 napisał(a):Ale już nie róbmy Krakusowej bałaganu....
amatus1 napisał(a):z tą kładką to jakaś maskara, była fajna atrakcja i udogodnieniem. Niestety coś spartolono przy jej wykonaniu i teraz się po roku działania sądzą, a kładka jest niestety nieczynna:(
krakusowa napisał(a):Aby dostać się na drugi brzeg, musieliśmy dyndać kawał drogi
Nefer napisał(a):krakusowa napisał(a):Aby dostać się na drugi brzeg, musieliśmy dyndać kawał drogi
To prawda, spory kawałek trzeba w głąb lądu pójść, żeby się przedostać na drugi brzeg Słupi.
Ale jak się już tam pójdzie, to można np. odwiedzić bunkry Blüchera.
amatus1 napisał(a): Bunkry są bardzo ciekawa alternatywa dla osób odpoczywają w Ustce. Młodzi panowie zrobili ,,coś z niczego,,. Fajna sprawa, warto ale z przewodnikiem.
amatus1 napisał(a):W sezonie niskim i wysokim można przepłynąć maleńka lodeczka za kilka złotych.
Nefer napisał(a):amatus1 napisał(a):W okolicy warto zajrzeć na ruchome wydmy- najbliżej w Czołpinie...
A z Czołpina niedaleko już do Kluk i skansenu słowińskiego.