amatus1 napisał(a):Zima lato niewielka różnica jeśli chodzi o Bałtyk, wieje jak cholera, woda zima 6 stopni Celsjusza latem 11:):)
Ale jest jod
, im silniej wieje tym go więcej
romuald22 napisał(a):W zeszłym roku 17 września w Międzyzdrojach woda miała 18 °C. Pływałem.
W marcu Krakusy pewno morskiej kąpieli nie zażyli.
W marcu nie, ale 17-go września też pływałam..........
w Jadranie
janka.mik. napisał(a):O, nowa relacja! już zasiadam, w Ustce nie byliśmy, więc chętnie popatrzę na fotki i poczytam, jakie tam są atrakcje
My wybieramy się na majówkę do Świnoujścia, ale Wy wtedy będziecie szaleć w CRO
Ciekawe, komu pogoda dopisze...
pozdrawiam
Janka
Mam nadzieję, że i Wam i nam.
Zasłużyłyśmy sobie na to
prawda
piekara114 napisał(a):Bez przesady, wrzesień 2014, pierwszy tydzień, morze 19,5, powietrze 26, super się opalało....
To było lato stulecia.
Pamietam, że podczas naszych wojaży nad Bałtyk też mieliśmy dwa tygodnie patelni.
O to było wtedy, gdy zginęła księżna Diana
amatus1 napisał(a): W Ustce temp. blisko 20 zdarzają się raz na...trafiło się Wam jak...
. Do Ustki mam 17 km i nie pamiętam kiedy ostatnio pływałem w morzu,
Podczas naszego pobytu, byli tacy którzy zażywali kąpieli w Bałtyku
Mam zdjęcia, będą później
amatus1 napisał(a): a leżenie jak skwarka na piasku, który jest wszędzie nie jest moim ulubionym zajęciem.
Piasku też jakoś nie lubię, wolę żwirek i kamyczki chorwackie
amatus1 napisał(a):Do tego parawing, który nie ma co w jakimś stopniu ratuje przed urwaniem głowy czy to burzą piaskową powoduję, że do wody mnie nie ciągnie- hi jak się uda pokonać zygzakiem wszystkie parawany to po wejściu do wody wszystko kostnieje, dosłownie wszystko:)
Za moich bałtyckich czasów takiego parawaningu jak teraz nie było
piekara114 napisał(a):We wrześniu było super i rajd między parawanami nam nie groził... Chłopaki spokojnie frisbee i w piłkę grali...
Ale puchy
, ludzi mniej niż w tym roku w marcu
piekara114 napisał(a):Ale już nie róbmy Krakusowej bałaganu....
To nie żaden bałagan, wszystkie posty są na temat ...... Ustki