ZytaS napisał(a):Bol ?
Prawie
To... rewski szperk,
Później coś będzie o nim
ZytaS napisał(a): warto też wspomnieć o "marszach śledzia"
ZytaS napisał(a):Dzień dobry, pięknie pokazujesz moje miejsca "za płotem",
ZytaS napisał(a): fajnie obejrzeć miejsca, które zna się od dzieciństwa innymi oczami.
ZytaS napisał(a):Foczki to urocze zwierzęta, wyglądają jak pluszaki do przytulania, ale miejscowi rybacy już tak ich nie lubią, w sieci sporo dyskusji na ten temat, więc nie ma sensu się rozpisywać. Oczywiście nie popieram bestialstwa
ZytaS napisał(a):Czy byliście w drugiej części Helu, tej od strony portu wojennego?
ZytaS napisał(a):Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
krakusowa napisał(a):Ural napisał(a):Dzień dobry. Krakusowa to gdzie jedzie do Chorwacji ?.
Dzień dobry Stefanie
Na dziś mamy bardzo skomplikowaną sytuację i na razie nic nie planujemy
Janusz Bajcer napisał(a):krakusowa napisał(a):Ural napisał(a):Dzień dobry. Krakusowa to gdzie jedzie do Chorwacji ?.
Dzień dobry Stefanie
Na dziś mamy bardzo skomplikowaną sytuację i na razie nic nie planujemy
U mnie podobna sytuacja i brak planów.
krakusowa napisał(a):ZytaS napisał(a):Dzień dobry, pięknie pokazujesz moje miejsca "za płotem",
Dobry wieczór Nie wiedziałam, że to Twoje miejsca, piękne miejscaZytaS napisał(a):Czy byliście w drugiej części Helu, tej od strony portu wojennego?
Niestety nie, zrobiło się nam bardzo zimno i postanowiliśmy wracać do hotelu
ZytaS napisał(a): Na Helu bywamy zawsze wiosną, łapiąc pierwsze promienie słońca i odkrywając nowe miejsca
ZytaS napisał(a): W tym roku była to plaża od strony portu wojennego i "zatoka wraków"
ZytaS napisał(a): ... można było też zażyć kąpieli, sami nie skusiliśmy się (chociaż temperatura wody podobna jak w sezonie - sprawdziłam własnymi stopami ), ale były jeszcze dwie osoby na plaży i one korzystały
ZytaS napisał(a):Oglądając Twoje zdjęcia odkryłam, że mam takie samo jak jedno z nich - czyżbyś była na moim balkonie, a ja o tym nic nie wiem
ZytaS napisał(a):Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie zaśmieciłam za bardzo Twojego uroczego wątku